Antena Meniu Search
x

Video Cristina Ciobănaşu şi Răzvan Alexe, totul despre personajele interpretate în serialul Adela. "Nu ştiu când vorbesc cu el sau când e în personaj"

Ea, artistă. El, tot artist. Prieteni în viaţa reală, cuplu, pe micile ecrane. Cristina Ciobănaşu şi Răzvan Alexe, cunoscut drept Krem, au revenit cu poveşti de pe platourile de filmare de la Adela.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 12:26

Vezi și

La polul opus Liviei il avem pe personajul interpretat de Răzvan "Krem" Alexe. Ca orice golănaş, Adi este un bărbat fără scrupule, care desi traieste in casa Andronic, ca iubit al Liviei, greseste si intra intr-una in camera Andreei. "În Adela îl interpretez pe Adi, un băiat din mahala, al cărui scop principal este să iasă din mediul în care a crescut. Oportunist, mincinos, viclean, cu o personalitate colorată, Adi are un caracter nu tocmai pe placul meu. Însă, ca actor, trebuie să îi găsesc nişte justificări pentru acţiunile sale, să ajung practic, să îl iubesc, ceea ce face ca provocarea să fie cu atât mai distractivă şi mai interesantă", a povestit actorul.

Serialul Adela se difuzează în fiecare joi, la Antena 1

Răzvan Alexe interpretează rolul lui Adi, un băiat de la țară care este hotărât să-și depășească condiția cu orice preț, motiv pentru care se va implica în diferite relații cu celelalte personaje ale serialului. Actorul s-a obișnuit rapid cu personajul colorat pe care îl are de jucat, Răzvan susține chiar că Adi a devenit o parte din el, în ciuda principiilor diferite de viață.

Viața de actor nu este simplă, iar Răzvan cunoaște acest aspect al meseriei sale foarte bine. Cu toate acestea plăcerea pe care o depune compensează orice sacrificiu. Krem a mărturisit că de cele mai multe ori se trezește la ora 5 dimineața pentru a ajunge la timp la filmări, deși de multe ori are obiceiul de a-și amâna alarma de câteva ori dimineața, face tot posibilul să ajungă la timp.

Mai multe detalii despre noul episod al serialului, dar şi informaţii din culise, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cristina Ciobănaşu şi Răzvan Alexe, totul despre personajele interpretate în serialul Adela. "Nu ştiu când vorbesc cu el sau când e în personaj"