Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum transformăm pasiunea în sursă de venit. Denis Matroş ne învaţă secretele TikTok: "Am ajuns la un contract de 15.000 de euro"

TikTok a depăşit chiar şi Instagram la numărul de utilizatori, în România. Şi nu, nu sunt doar tineri acolo. De aici se naşte o intrebare importantă: poți face din TikTok un job? Poate deveni un stil de viață? Răspunsul ni l-a dat chiar Denis Matroş, unul dintre cei mai apreciaţi tiktokeri. 

de Redactia Observator

la 16.05.2023 , 14:38

Denis Matoş a fost nominalizat de două ori la categoria TikTok-erul anului, iar recent a deschis şi prima academie de TikTok din România. Denis a fost prezent în platoul Observator şi a dat mai multe detalii despre cel mai nou proiect al său. 

"Nu credeam că o să fac asta, dar am simţit nevoia pentru că vreau ca lumea să ştie că pe TikTok nu întâlneşti  doar lucruri rele. Din TikTok poţi să îţi faci un stil de viaţă, poţi să îţi facu un job, poţi sp câştigi bani. Ştiu că lumea e sceptică. Şi părinţii mei au fost sceptici la început, când le-am spus că o să fac bani din asta şi că renunţ la facultate. Primii bani i-am făcut în timpul facultăţii, din campanii. Am luat 400 de euro pe un clip. Iar acum, după trei ani de la prima campanie am ajuns la un contract de 15.000 de euro", a declarat Denis la Observator. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Invitaţii Observator 12-14 » Cum transformăm pasiunea în sursă de venit. Denis Matroş ne învaţă secretele TikTok: "Am ajuns la un contract de 15.000 de euro"