Antena Meniu Search
x

Video Gabriella Nastas a vorbit la Observator despre visul de a face muzică și emoțiile primului videoclip

A studiat canto, ştie să cânte şi la mai multe instrumente, dar are şi o poveste de viaţă interesantă. Gabriella Nastas a sosit la Observator alături de mentorul ei, Kamara. 

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 13:28

Vezi și

”Suntem prieteni foarte buni. E o fată foarte talentată, am descoperită la un studio unde nu lucra la potențialul ei, pentru că ea face și muzică și text. Și-a făcut singură piesa și are multe alte piese într-un sertar”, a spus Kamara despre Gabriella Nastas, pe care o consideră una dintre cele mai promiţătoare voci din noul val de talente ale muzicii româneşti. 

”Am plecat la 15 ani de acasă cu un mare vis. Am plecat în lumea mare să îmi îndeplinesc visul de a face muzică. Am făcut Colegiul de Muzică "Ștefan Neaga" din Chișinău unde am studiat dirijat coral și canto academic. (...) La colegiu eram elevi din toți cei patru ani la cor și eu învățam să dirijez. Am venit anul trecut în luna februarie în București pentru că m-am îndrăgostit. Relația nu a mers și am fost pe punctul de a pleca, însă Kama a fost omul care m-a susținut cel mai mult”, a spus Gabriella Nastas, la Observator.

Aflați mai multe detalii despre planurile de viitor ale artistei Gabriella Nastas în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Gabriella Nastas a vorbit la Observator despre visul de a face muzică și emoțiile primului videoclip