Antena Meniu Search
x

Video Îngriirea pielii la final de vară. Andreea Suciu vine cu sfaturi despre cum să avem o piele sănătoasă

Vorbim în momentele următoare despre sănătatea pielii noastre. Dacă tot este final de vară, tragem linie şi vedem cam câtă grijă am avut de noi, atunci când soarele a ars mai tare. 

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 14:26

Vezi și

Când vă priviţi în oglindă observaţi poate mai multe riduri, mai multe pete sau aveţi un ten mai uscat. Asta înseamnă că pe parcursul celor trei luni de căldură nu aţi acordat atenţia necesară celui mai mare organ al corpului - pielea. Rezultatele se văd şi mai mult şi mai puternic, în timp. Nici toamna nu trebuie să lăsăm garda jos.

Andreea: Ce ar trebui să înţelegem acum, la final e vară? Ce efecte a avut expunerea îndelungată la soare?

Andreea Suciu: Stim cu totii ca atunci cand stăm la soare, sinteza de vitamina D creşte în corp, ceea ce ne ajută pe partea de imunitate, dar în acelaşi timp, expunerea trebuie făcută aşa cum ne recomandă medicii dermatologi, respectiv folosind factorul de protecţie, pentru a proteja pielea, pentru a-i menţine sănătatea şi pentru a preveni îmbătrânirea acesteia.

Valentin: Există diferenţe majore între pielea bărbaţilor şi cea a afemeilor?

Andreea Suciu: Indiferent că suntem femei sau bărbaţi, pielea are aceeaşi constituţie. Totuşi, bărbaţii pot avea pielea mai groasă ca şi ţesut, comparativ cu femeile. Pielea mai groasă, însă, nu înseamnă un ajutor în plus. Este, de asemenea, foarte important ca indiferent de sexul pe care îl avem să acordăm atenţie îngrijirii pielii, scopul principal fiind acela de a avea o piele frumoasă.

Mai multe metode prin care puteţi avea grijă de pielea dumneavoastră, găsiţi în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Îngriirea pielii la final de vară. Andreea Suciu vine cu sfaturi despre cum să avem o piele sănătoasă