Antena Meniu Search
x

Video Legenda Elena Pagu şi viitorul sportului românesc, Robert Glinţă, în platoul Observator, de 1 Decembrie: "Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul plin de mândrie"

Doi invitaţi speciali care au venit în platoul Observator ne transmit o lecţie de iubire de viaţă şi de ţară.

De Redactia Observator la 01.12.2021, 14:24
Vezi și

Elena Pagu are 95 de ani, este una dintre cele mai admirate figuri publice din România, un exemplu de forţă interioară, determinare şi verticalitate remarcabile. A devenit multiplă campioană europeană şi mondială la marş pentru seniori şi are în palmares zeci de medalii şi trofee. Deţine 3 recorduri mondiale, 4 titluri de campioană balcanică, 5 titluri de Campioană Europeană, 9 titluri de Campioană Mondială.

Robert Glinţă are 24 de ani şi este înotătorul de aur al României. A practicat mai întâi karate, după care, la varsta de 9 ani, a dorit să învețe să înoate în Bazinul Olimpic din Pitesti. După câteva luni, a început înotul de performanţă la Clubul Sportiv Municipal Piteşti. În aprilie 2019, a devenit primul român calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Urmăriţi întreg interviul în materialul video de mai sus. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Legenda Elena Pagu şi viitorul sportului românesc, Robert Glinţă, în platoul Observator, de 1 Decembrie: "Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul plin de mândrie"

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA