Antena Meniu Search
x

Video Legenda Elena Pagu şi viitorul sportului românesc, Robert Glinţă, în platoul Observator, de 1 Decembrie: "Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul plin de mândrie"

Doi invitaţi speciali care au venit în platoul Observator ne transmit o lecţie de iubire de viaţă şi de ţară.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 14:24

Vezi și

Elena Pagu are 95 de ani, este una dintre cele mai admirate figuri publice din România, un exemplu de forţă interioară, determinare şi verticalitate remarcabile. A devenit multiplă campioană europeană şi mondială la marş pentru seniori şi are în palmares zeci de medalii şi trofee. Deţine 3 recorduri mondiale, 4 titluri de campioană balcanică, 5 titluri de Campioană Europeană, 9 titluri de Campioană Mondială.

Robert Glinţă are 24 de ani şi este înotătorul de aur al României. A practicat mai întâi karate, după care, la varsta de 9 ani, a dorit să învețe să înoate în Bazinul Olimpic din Pitesti. După câteva luni, a început înotul de performanţă la Clubul Sportiv Municipal Piteşti. În aprilie 2019, a devenit primul român calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Urmăriţi întreg interviul în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Legenda Elena Pagu şi viitorul sportului românesc, Robert Glinţă, în platoul Observator, de 1 Decembrie: "Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul plin de mândrie"