Antena Meniu Search
x

Video Nicoleta Nucă cântă despre anxietate şi frica de a ne aduce aminte să avem grijă de noi, în cea mai nouă piesă, "Spune-mi"

Cântecele nu sunt întotdeauna despre lucrurile plăcute din viaţă, mai ales când sunt inspirate de experienţe personale. Iar Nicoleta Nucă nu se sfieşte niciodată să pună în versuri şi pe note muzicale clipele pe care ea însăşi le trăieşte.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 13:29

Vezi și

În cea mai nouă piesă, "Spune-mi", cântă onest despre anxietate, dar şi despre faptul că viaţa înseamnă mai mult decât viteza cu care am ajuns să trăim.

De multe ori simțim că orice am face şi oricât de mult am încerca să fim împliniți, nu răzbatem în faţa numeroaselor provocări. "Oare tu, tu reusești să îți amintești ce simți și cine ești?", sunt versurile prin care artista Nicoleta Nucă ne amintește să privim în interiorul nostru și să ne ascultăm inima. Compus de către Roland Kiss alături de Florin Boka, Iova Miruna, Alexandru Stancu și Nicoleta Nucă, "Spune-mi" este un single despre omul din noi, cel pe care îl ascundem și rar ne aducem aminte să vedem ce face. 

Vedeţi întreg interviul cu Nicoleta Nucă, invitată în platoul Observator 12, din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Nicoleta Nucă cântă despre anxietate şi frica de a ne aduce aminte să avem grijă de noi, în cea mai nouă piesă, "Spune-mi"