Antena Meniu Search
x

Video Tehnica de vopsire balayage este încă la modă. Iată care sunt sfaturile specialiştilor

Dacă plănuiţi o schimbare de look în perioada imediat următoare tehnica de vopsire Balayage este încă la modă, deşi a apărut în urmă cu câţiva ani, atunci când vedete de la Hollywood precum Jessia Alba ori Jessica Biel i-au demonstrat puterea de seducţie. Hairstylistul Adrian Perjovschi, alături de echipa lui de experţi au realizat o nouă transformare, în care această tehnică a fost vedeta.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 15:26

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bună, dragilor! Haideţi să urmărim o nouă transformare de look! 

ADRIAN PERJOVSCHI, HAIRSTYLIST: Pentru partea de decolorare am folosit o tehnică de balayage, nu foarte contrastantă, să i se potrivească foarte bine cu tenul şi cu ochii. Ne-am dus în nuanţe de Capuccino şi de Caramel, iar de tuns, nu am tuns foarte mult, ci doar vârfurile care erau oricum tocite, linia fiind pe drept, pentru a se vedea şi mai bine balayage-ul. 

MĂDĂLINA PETCU, make-up artist: Pentru modelul meu de astăzi, Aliya am ales să fac un machiaj în nuanţe bronzy, care îi vin perfect culorii tenului şi culorii părului alese de colegii mei. 

 LUCY FAUR, FASHION STYLIST: Alya este tânără, frumoasă, iar schimbarea pe care colegii mei i-au făcut-o până în acest moment îi subliniază frumuseţea şi trăsăturile naturale. În plan vestimentar am ales să merg pe pasteluri, care se potrivesc de minune cu noul look şi cu fizionomia ei pe de-ntregul. 

ALYA, MODEL: A  fost o experienţă de neuitat, îmi place foarte mult, mă simt ca o nouă persoană şi simt că mă reprezintă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Tehnica de vopsire balayage este încă la modă. Iată care sunt sfaturile specialiştilor