Antena Meniu Search
x

13 ani de închisoare pentru bihoreanul care și-a ucis victima pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale. Dublu licenţiată, tânăra urma să plece din țară

13 ani de închisoare pentru criminalul femeii de 40 de ani, care a fost ucisă pe un câmp din județul Bihor, toamna trecută, pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale. Absolventă a două facultăți, clujeanca urma să părăsească țara.

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 11:47

Victima și criminalul s-au cunoscut pe internet și au vrut să se întâlnească personal, înainte ca femeia să plece la lucru în străinătate. Își achiziționase bilet către Budapesta, dar înainte de a ajunge la destinație, a făcut un mic popas în Oradea pentru a-l cunoaște pe bărbatul de 43 de ani din Sântion.

Șase lovituri de cuțit pentru că i-a refuzat avansurile

Cei doi au stat în oraș, după care Aurel Szabó, un zidar recidivist, și-a ademenit victima spre marginea comunei, unde a încercat să o violeyze. Cum femeia s-a opus, criminalul a înjunghiat-o de șase ori. Ultimele momente din viața victimei au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei fabrici din zonă.

Acum Tribunalul Bihor a decis verdictul, care însă poate fi atacat cu apel. De asemenea, instanța a admis și pretenţiile civile ale rudelor victimei. Astfel, bărbatul a fost obligat la plata unor daune materiale de 9.075 lei şi 268 lei, respectiv 50.000 euro, cu titlu de daune morale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » 13 ani de închisoare pentru bihoreanul care și-a ucis victima pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale. Dublu licenţiată, tânăra urma să plece din țară