Meniu
Search
x

Video O femeie din Cluj, absolventă de două facultăţi, a fost ademenită și omorâtă de un recidivist, lângă Oradea. Imagini cu ucigașul, imediat după crimă

O crimă oribilă şochează ţara. O femeie din Cluj, absolventă de două facultăţi, kinetoterapeut, a căzut pradă unui invidivid periculos. Cei doi s-ar fi cunoscut pe internet, iar de aici până la crimă a fost doar un pas. Bărbatul, un tip violent, recidivist, a atacat-o pe femeie cu un cuţit. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. 

De Georgiana Botez la 06.10.2021, 20:10
Vezi și

Crima şocantă ar fi început cu o idilă consumată în mediul online. Bărbatul de 43 de ani dintr-o comună din Bihor, zidar, căsătorit şi cu copil acasă, ar fi abordat-o pe femeia de 39 de ani pe o reţea de socializare. Femeia, kinetoterapeut de loc din Cluj, absolventă a două facultăţi, ar fi căzut în mrejele individului. Victima tocmai ce îşi luase bilet către Budapesta pentru a pleca la muncă în străinătate. Aşa că au decis să se întâlnească înainte de a ajunge la destinaţie. Femeia a luat trenul şi a făcut un mic popas în Oradea. 

Femeia, ademenită la marginea unei comune

Cei doi au petrecut toată ziua în oraş. Mai apoi, călăul a ademenit-o la marginea comunei. Acestea sunt ultimele imagini cu femeia în viaţă. Biata de ea habar nu avea ce urma să i se întâmple. Cei doi merg liniştiţi pe stradă, discută. Când ajung în zona de tufişuri, ar fi încercat să profite de ea. Femeia s-ar fi opus, iar asta l-a înfuriat pe individ. Au urmat scene cumplite. Bărbatul şi-a pierdut minţile şi a înjunghiat-o. În nici 10 minute bărbatul a revenit în atenţia camerelor de supraveghere.

Georgiana Botez, corespondent Observator: Familia victimei susţine că laptopul, telefonul, dar şi actul de identitate au dispărut.

Un bărbat care era la muncă pe câmp a făcut descoperirea macabră.

Victor Dima, martor: M-am gândit prima dată că e beat cineva. Apoi văd că nu prea mai mişcă. Am împins cu piciorul...

Femeia era deja moartă. Imediat, poliţia a intrat în alertă. Crimnalul este recidivist.

Bátori Géza, primarul comunei Borș: A fost condamnat de mai multe ori, are antecedente penale. Acasă făcea scandal, avea mai multe amenzi pentru violenţă în familie. Aceste amenzi au fost plătite de fosta soţie.

Criminalul i-a spus soției că trebuie să dispară pentru o vreme

Tot la soţie ar fi căutat sprijin şi de această dată. Imediat după oroare, s-ar fi întors acasă şi i-ar fi mărturisit femeii că trebuie să dispară pentru o vreme. Ar fi dat vina pe nişte datorii mai vechi care îl prind din urmă. N-a mai apucat, oamenii legii au pus mai târziu în noapte mâna pe el.

Nici n-am crezut când am auzit ce s-a întâmplat. Am auzit că a fost în puşcărie. El a fost pentru furturi.

Victima, în schimb, era o fată deşteaptă, muncitoare şi mereu atentă cu cei din jurul ei, spun cei care au cunoscut-o. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O femeie din Cluj, absolventă de două facultăţi, a fost ademenită și omorâtă de un recidivist, lângă Oradea. Imagini cu ucigașul, imediat după crimă