Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Cluj, absolventă de două facultăţi, a fost ademenită și omorâtă de un recidivist, lângă Oradea. Imagini cu ucigașul, imediat după crimă

O crimă oribilă şochează ţara. O femeie din Cluj, absolventă de două facultăţi, kinetoterapeut, a căzut pradă unui invidivid periculos. Cei doi s-ar fi cunoscut pe internet, iar de aici până la crimă a fost doar un pas. Bărbatul, un tip violent, recidivist, a atacat-o pe femeie cu un cuţit. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Georgiana Botez

la 06.10.2021, 20:10

Vezi și

Crima şocantă ar fi început cu o idilă consumată în mediul online. Bărbatul de 43 de ani dintr-o comună din Bihor, zidar, căsătorit şi cu copil acasă, ar fi abordat-o pe femeia de 39 de ani pe o reţea de socializare. Femeia, kinetoterapeut de loc din Cluj, absolventă a două facultăţi, ar fi căzut în mrejele individului. Victima tocmai ce îşi luase bilet către Budapesta pentru a pleca la muncă în străinătate. Aşa că au decis să se întâlnească înainte de a ajunge la destinaţie. Femeia a luat trenul şi a făcut un mic popas în Oradea. 

Femeia, ademenită la marginea unei comune

Cei doi au petrecut toată ziua în oraş. Mai apoi, călăul a ademenit-o la marginea comunei. Acestea sunt ultimele imagini cu femeia în viaţă. Biata de ea habar nu avea ce urma să i se întâmple. Cei doi merg liniştiţi pe stradă, discută. Când ajung în zona de tufişuri, ar fi încercat să profite de ea. Femeia s-ar fi opus, iar asta l-a înfuriat pe individ. Au urmat scene cumplite. Bărbatul şi-a pierdut minţile şi a înjunghiat-o. În nici 10 minute bărbatul a revenit în atenţia camerelor de supraveghere.

Georgiana Botez, corespondent Observator: Familia victimei susţine că laptopul, telefonul, dar şi actul de identitate au dispărut.

Un bărbat care era la muncă pe câmp a făcut descoperirea macabră.

Victor Dima, martor: M-am gândit prima dată că e beat cineva. Apoi văd că nu prea mai mişcă. Am împins cu piciorul...

Femeia era deja moartă. Imediat, poliţia a intrat în alertă. Crimnalul este recidivist.

Bátori Géza, primarul comunei Borș: A fost condamnat de mai multe ori, are antecedente penale. Acasă făcea scandal, avea mai multe amenzi pentru violenţă în familie. Aceste amenzi au fost plătite de fosta soţie.

Criminalul i-a spus soției că trebuie să dispară pentru o vreme

Tot la soţie ar fi căutat sprijin şi de această dată. Imediat după oroare, s-ar fi întors acasă şi i-ar fi mărturisit femeii că trebuie să dispară pentru o vreme. Ar fi dat vina pe nişte datorii mai vechi care îl prind din urmă. N-a mai apucat, oamenii legii au pus mai târziu în noapte mâna pe el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victima, în schimb, era o fată deşteaptă, muncitoare şi mereu atentă cu cei din jurul ei, spun cei care au cunoscut-o. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie din Cluj, absolventă de două facultăţi, a fost ademenită și omorâtă de un recidivist, lângă Oradea. Imagini cu ucigașul, imediat după crimă