Antena Meniu Search
x

Arest preventiv pentru un bărbat prins cu droguri la un festival de muzică electronică din staţiunea Olimp

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins cu droguri la un festival de muzică electronică din staţiunea Olimp din judeţul Constanţa.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 16:58

Bărbatul a fost prins cu droguri asupra sa de către procurorii DIICOT
Bărbatul a fost prins cu droguri asupra sa de către procurorii DIICOT - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Bărbatul prins cu droguri la festivalul de muzică electronică din staţiunea Olimp are 24 de ani.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în momentul în care forţele de ordine au decis să efectueze verificări la festivalul respectiv, existând informaţii că ar putea exista persoane ce consumă droguri.

Conform anchetatorilor, procurorii DIICOT au depistat, în zona unde se desfăşura festivalul de muzică electronică, un bărbat care avea asupra sa 157 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și şase grame de amfetamină, în amestec cu ketamină.

Bărbatul prins cu droguri a fost încarcerat la Constanţa

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Ulterior, magistraţii de la Tribunalul Constanţa au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului respectiv, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Justitie » Arest preventiv pentru un bărbat prins cu droguri la un festival de muzică electronică din staţiunea Olimp