Antena Meniu Search
x

Român prins cu droguri, în nordul Romei, în urma unei operaţiuni fulger a carabinierilor

Un român de 37 de ani a fost prins cu droguri, în nordul Romei, în urma unei operaţiuni fulger a carabinierilor.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 12:59

Carabinierii au declarat război celor care fac trafic de droguri în Italia
Carabinierii au declarat război celor care fac trafic de droguri în Italia - Il Messaggero
  • Românul prins cu droguri în nordul Romei are 37 de ani.

Carabinierii din nordul Romei au întreprins o acţiune prelungită pentru combaterea traficului de droguri, iar unul dintre traficanţii capturaţi de aceştia este un român de 37 de ani.  

Conform Il Messaggero, românul a fost descoperit având asupra sa 31 de grame de cocaină pregătite pentru a fi comercializate, iar la domiciliul acestuia au fost descoperite un cântar de mare precizie, dar şi instrumentele necesare pentru porţionarea drogurilor şi ambalarea acestora în vederea comercializării.

De asemenea, a fost descoperită în locuinţa românului din Italia şi suma de 10.800 de euro cash, bani despre care carabinierii cred că provin din traficul de droguri.

Românul prins cu droguri în Roma riscă ani grei de închisoare

Înainte de a-l captura pe român, carabinierii au surprins, tot în nordul Romei, o femeie de 51 de ani care avea pregătite 24 de grame de cocaină pentru comercializare. De asemenea, şi femeia de 51 de ani avea, în plus, un cântar de mare precizie, instrumente pentru porţionarea şi ambalarea drogurilor şi o sumă mare de bani despre care se presupune că provine din traficul de droguri.

Cele două persoane reţinute, inclusiv cetăţeanul român, riscă ani grei de închisoare, autorităţile italiene fiind decise să dea pedepse aspre în asemenea cazuri, tocmai pentru a-i face şi pe ceilalţi traficanţi de droguri să se gândească de două ori înainte de a mai comite astfel de infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Român prins cu droguri, în nordul Romei, în urma unei operaţiuni fulger a carabinierilor