Antena Meniu Search
x

Bărbat din Teleorman, cercetat penal după ce a lăsat 100 de lei drept mită în portiera maşinii de poliţie care l-a oprit în trafic

Un bărbat din Teleorman este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, după ce a încercat să dea mită unor poliţişti de la IPJ Teleorman.

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 17:46

Bărbatul din Teleorman a vrut să le dea mită poliţiştilor pentru a nu rămâne fără permisul de conducere
Bărbatul din Teleorman a vrut să le dea mită poliţiştilor pentru a nu rămâne fără permisul de conducere - Profimedia
  • Bărbatul din Teleorman este cercetat penal sub control judiciar.

Bărbatul a fost oprit în trafic de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, după ce nu ar fi acordat prioritate în trafic unui echipaj SMURD.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, pentru ca poliţiştii să nu-l sancţioneze pentru gestul făcut, bărbatul le-a lăsat în portiera maşinii 100 de lei drept mită. 

Poliţiştii de la IPJ Teleorman au sesizat ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman şi împreună cu aceştia au pus la cale operaţiunea de prindere în flagrant a bărbatului.

Bărbatul din Teleorman, cercetat penal sub control judiciar

Bărbatul le-ar fi oferit banii drept mită pentru că risca o sancţiune contravenţională, dar şi suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumuri publice.

S-a luat decizia ca bărbatul să fie cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, el fiind plasat sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Justitie » Bărbat din Teleorman, cercetat penal după ce a lăsat 100 de lei drept mită în portiera maşinii de poliţie care l-a oprit în trafic