Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care supravieţuitorii de la Colectiv şi familiile acestora nu au protestat faţă de sentinţele dictate. Două întrebări au rămas fără răspuns

Pentru supravieţuitorii Colectiv, lupta merge mai departe. Tinerii marcaţi pe viaţă de tragedie vor dreptate pentru modul barbar în care au fost trataţi în spitalele din ţară.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 12.05.2022, 19:36

Vezi și

Este linişte în Piaţa Bucur, în faţa clubului Colectiv. Supravieţuitorii, dar şi familiile victimelor au ales să nu vină aici, azi, 12 mai, în ziua sentinţei. E o decizie pe care o aşteptau de aproape 7 ani. O parte dintre supravieţuitori sunt de părere că pedepsele primite de inculpaţi nu sunt mari. Însă oricât de mari ar fi fost, sentinţele dictate astăzi nu pot şterge toată suferinţa prin care au trecut.

De altfel, supravieţuitorii şi familiile acestora nu vor să protesteze faţă de decizia dată astăzi pentru că, spun ei, legile sunt prea blânde în astfel de cazuri. Sunt mai multe anchete în ceea ce priveşte incendiul de la clubul Colectiv şi vor să afle cine se face responsabil pentru intervenţia din acea noapte a pompierilor, dar şi pentru felul în care au fost tratate victimele în spitalele de la noi din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Justitie » Motivul pentru care supravieţuitorii de la Colectiv şi familiile acestora nu au protestat faţă de sentinţele dictate. Două întrebări au rămas fără răspuns