Antena Meniu Search
x

Dorel Vișan, dezvăluiri despre iubirea vieții lui: ”E moartă de 30 de ani și nu mi-am putut imagina că eu aș putea să mă recăsătoresc”

A cunoscut-o pe când era copil şi încă este iubirea vieţii lui. Marele actor Dorel Vişan a dezvăluit că deşi a pierdut-o pe Mali, soţia lui, în urmă cu aproape 30 de ani, nu a uitat-o nici acum. Ba chiar, uneori îi mai vorbeşte. Să se recăsătorească, nici nu i-a trecut prin gând. Povestea emoţionantă, într-un nou episod din Legendele cu Dan Negru.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 21:58

Dorel Vișan: ”Eu am avut cu nevasta-mea o relație specială.  E moarta de 30 de ani și nu mi-am putut imagina că eu aș putea să mă recăsătoresc, deși am stat cu cineva mulți ani. N-am mai simțit pentru că tot copilăria și satul m-a format așa. Acolo daca te căsătoreai, aia nu se mai desfăcea”.

Dan Negru: Ar fi existat legenda Dorel Vișan fără Mali?

Dorel Vișan: ”Nu, pentru că ea mă împingea. Mergeam seara, după spectacol, la gară. Ceilalți colegi treceau drumul la restaurantul Opera. Și eu mergeam la gară și îi spuneam: Mă, fată, m-am săturat. Iar ea îmi spunea: Auzi, du-te după glorie! Așa imi spunea”.

Legendele sunt disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Dorel Vișan, dezvăluiri despre iubirea vieții lui: ”E moartă de 30 de ani și nu mi-am putut imagina că eu aș putea să mă recăsătoresc”