Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel, despre ''doamna inimii'' lui. Marele actor nu îşi pierde speranţa după ce soţia a paralizat

Viaţa lui Alexandru Arşinel este cu adevărat de film. Marele actor a vorbit despre ''doamna inimii'' lui, într-un nou episod din proiectul "Legendele", realizat de Dan Negru.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 23:09

Alexandru Arşinel: Doamna inimii mele, aici eram la o petrecere. 

Dan Negru: De câţi ani sunteţi împreună?

Alexandru Arşinel: Din 68. Am cunoscut-o la ştrand, la Tineretului. Am prins o după-amiază liberă, că atunci lucram într-un spectacol cu Stroe. Cu Stroe dacă apucai să joci la grădină la Boema, nu mai prindeai o zi liberă. Juca şi pe furtună şi pe trăsnete. Stroe nu avea zi liberă. În ziua aia chiar a făcut că a plouat cu o oră, două înainte de intrarea la spectacol. Ploaie torenţială şi ne-a dat drumul. M-am dus la ştrand, la Tineretului. 

Soţia sa a paralizat după un incident nefericit

Pe acelaşi subiect

Dan Negru: Cum e doamna acum?

Alexandru Arşinel: Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident...suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. 

Dan Negru: Gândiţi-vă că vine mâine Dumnezeu...contractul pe care l-am semnat noi în 1939...ce i-aţi spune?

Alexandru Arşinel: Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături...cu un lucru nu m-ai ajutat încă...ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi..las-o pe Marilena să se simtă mai bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Alexandru Arşinel, despre ''doamna inimii'' lui. Marele actor nu îşi pierde speranţa după ce soţia a paralizat