Antena Meniu Search
x

Alexandru Arșinel rememorează clipele petrecute alături de Stela Popescu „Mi-e dor de prietenia ei adevărată!”

Ani la rând ne-au bucurat şi ne-au umplut sufletele. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au fost cei care au ştiut cum să se facă iubiţi de toată lumea. Actorul rememorează acum, cu lacrimi în ochi, prietenia care l-a legat de cea care i-a fost mai mult decât colegă. I-a fost prietenă, i-a fost sfătuitor, a fost omul spre care se întorcea mereu atunci când avea nevoie de un cuvânt bun.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 23:11

Dan Negru: "Țineți minte ziua în care ați cunoscut-o prima dată pe Stela Popescu?"

Alexandru Arșinel : "Da! O știu din Institut. Ea trecea în anul 4, eu treceam în 2. În vara lui ‘69 am fost luați și duși pe malul Borcea, la muncă patriotică, la rărit sfecla de zahăr. Și acolo ne-am adunat toți, în niște barăci, împreună și cu deținuți"

Dan Negru: Era încă perioada în care deținuții erau deportați și trimiși înapoi...

Alexandru Arșinel: "În Bărăgan. Și atunci a apărut Stela, n-am s-o uit, într-o rochie cu buline mari. Toată lumea întorcea capul după ea!"

Pe acelaşi subiect

Alexandru Arșinel spune că îi simte lipsa Stelei Popescu

Dan Negru: "E vreun lucru pe care nu ați apucat să i-l spuneți Stelei Popescu?"

Alexandru Arșinel: "Sunt multe cred. După ce a murit, multe lucruri mi-au trecut prin cap. Poate ar fi trebuit să fiu mai drăguț cu ea. Eu eram uneori destul de intransigent cu ceea ce aveam de făcut. Să nu întârziem, să ajungem la timp..."

Dan Negru: "Dar ce i-ați spune dacă ați putea să îi trimiteți un mesaj, un SMS pe un telefon?"

Alexandru Arșinel: "Că mi-e dor de ea. Mi-e dor de ea! Mi-e dor de prietenia ei adevărată, de care n-am mai avut parte! Mi-e dor de un sfătuitor câteodată, pentru că am pierdut-o și pe ea și în mare măsură și pe nevasta mea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » 'Legende' cu Dan Negru » Alexandru Arșinel rememorează clipele petrecute alături de Stela Popescu „Mi-e dor de prietenia ei adevărată!”