Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A câştigat un milion de euro la loterie, dar a „uitat” să îşi ridice premiul. Un francez şi-a ratat şansa de a deveni milionar

Putea deveni milionar peste noapte, dar a omis să îşi ridice marele premiu de la loterie. Un francez, care a câştigat un milion de euro a „uitat” să se prezinte să îşi ridice câştigul, după ce norocul i-a fost favorabil pe 21 ianuarie.

de Monica Palade

la 27.03.2022 , 17:07

A câştigat un milion de euro la loterie, dar a „uitat” să îşi ridice premiul. Un francez şi-a ratat şansa de a deveni milionar - Shutterstock

În ciuda anunţurilor făcute de loterie şi deşi a avut la dispoziţie 90 de zile să se prezinte pentru a-şi ridica premiul, norocosul nu a venit. Drept pentru care jackpotul a intrat în posesia statului.

„După o săptămână și după publicarea anunțului de căutare a câștigătorului de către FDJ, nu a apărut. Misterul este complet! Dar ce s-a întâmplat? Clientul a pierdut biletul? S-a uitat doar la tragerea la sorți, la cele cinci numere și nu la bonus? Este un jucător ocazional care nu are reflexul să-și verifice biletul de jocuri de noroc? Trebuie să veniți întotdeauna la punctul de vânzare pentru a verifica bonusul!”, a declarat Frédéric Martin, un proprietar al unei tutungerii din Narbonne Plag, care lucrează cu Française des jeux (FDJ).

70 de milioane de euro nerevendicați în 2021

Articolul continuă după reclamă

Într-adevăr, de la intrarea în vigoare a unei noi legii din noiembrie 2019, toate câștigurile nerevendicate revin automat statului, cu excepția „caștigurilor de rang 1 (jackpot-urile Loto sau EuroMillions, de exemplu), pentru care banii sunt redistribuiți de FDJ în alte jocuri”. Astfel, în 2021, peste 70 de milioane de euro în câștiguri nerevendicate au ajuns în posesia statului!

În cadrul acelei extrageri speciale de vineri, 21 ianuarie, 100 de persoane au fost extrase folosind un cod câștigător și fiecare a câștigat 1 milion de euro, celebra „ploaia milionarilor”! Printre norocoși: 28 de francezi, inclusiv unul care jucase... codul F HNS 76 765, singurul, așadar, care nu a recuperat premiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Mapamond » A câştigat un milion de euro la loterie, dar a „uitat” să îşi ridice premiul. Un francez şi-a ratat şansa de a deveni milionar