Antena Meniu Search
x

Foto Abia cunoscuse "dragostea adevărată", când l-a răpit moartea. Influencer turc de 23 de ani, ucis într-un accident de motocicletă înainte să îmbrace costumul de mire

Influencerul Burak Can Tas a murit la doar 23 de ani, într-un accident cumplit de motocicletă, chiar înainte ca el şi logodnica lui să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Tânărul turc era pasionat de motoare, lucru despre care vorbea entuziasmat pe blogul său. Dar soarta a avut planuri negre pentru el. A fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 15:40

Burak Can Tas avea 23 de ani şi toată viaţa înainte. Tânărul infleuncer, biking blogger, îşi ceruse în căsătorie iubita, iar cei doi urmau să-şi unească în curând destinele. Dar un accident cumplit i-a curmat viaţa, pe o şosea din Adana, Turcia. A fost transportat de urgenţă la spital, cu răni extrem de grave, însă era prea târziu pentru ca medicii să-l mai poată ajuta în vreun fel. Burak Can Tas a decedat.

Moartea l-a răpit înainte de nuntă

Cu puţin timp în urmă, vorbea entuziasmat despre faptul că iubita sa, Yaren Kara, i-a schimbat radical viaţa. Se cunoscuseră de câteva luni, dar a fost "dragoste adevărată", relatează Mirror. Cuplul şi-a anunţat logodna pe 3 iulie, iar în curând urma nunta. Vestea morţii lui Burak Can Tas i-a şocat pe prietenii lui din mediul online şi din viaţa reală. 

"Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută alături de tine, dragostea mea. Eşti sufletul meu şi îmi va fi atât de dor de tine! Allah să te odihnească în pace, în cel mai frumos colţişor din grădina Vieţii de Apoi. Te voi iubi etern!", a scris logodnica lui Burak Can Tas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Abia cunoscuse "dragostea adevărată", când l-a răpit moartea. Influencer turc de 23 de ani, ucis într-un accident de motocicletă înainte să îmbrace costumul de mire