Antena Meniu Search
x

"Ai fi dispusă să-ți dai copiii spre adopție?". I-a cerut unei femei cu care vorbea pe un site de întâlniri să renunțe la copilul ei, ca să poată avea o relație

Caz halucinant în UK. Un bărbat i-a cerut unei femeie cu care vorbea pe un site matrimonial să-și dea copilul spre adopție, pentru că el voia să se întâlnească cu o femeie care nu avea astfel de obligații. 

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 00:47

I-a cerut unei femei cu care vorbea pe un site de întâlniri să renunțe la copilul ei, ca să poată avea o relație
I-a cerut unei femei cu care vorbea pe un site de întâlniri să renunțe la copilul ei, ca să poată avea o relație - Profimedia

Arron și Laurean s-au cunoscut pe o aplicație de dateing și au început să vorbească. S-au cunoscut și bărbatul a aflat că femeie era mama unui copil. Bărbatul i-a spus că o place și că „arata bine în poze” și, de asemenea, că i-ar plăcea să se cunoască și față în față, la o întâlnire. Totuși, condiția pentru această întâlnire a șocant-o pe femeie, potrivit Mirror.

I-a cerut să renunțe la copil, ca să o scoată la o întâlnire

„Ai fi dispusă să-ți dai copiii spre adopție? Vreau să mă întâlnesc cu cineva fără copii, așa că eu caut pe cineva care să fie dispus să se scape de copiii ei”, a întrebat-o bărbatul pe femeie. Deși nu este clar dacă a glumit sau nu, se pare că femeia nu era singura care a experimentat o astfel de situație. 

„‌Soacra mea era prietenă cu o doamnă care chiar a făcut asta în anii 90. Fiul ei și fiul lui se certau (erau copii mici.), așa că a renunțat la el", a povestit un utilizator din mediul online. 

Acea postare a declanșat un număr de oameni care au avut o astfel de experiență șocantă. O altă persoană a povestit cum mama ei a trimis-o pe ea, în vârstă de cinci ani și pe sora ei, în vârstă de doar 18 luni, să locuiască la casa bunicilor deoarece bărbatul cu care se întâlnea „nu voia să fie cu cineva care are copii”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Ai fi dispusă să-ți dai copiii spre adopție?". I-a cerut unei femei cu care vorbea pe un site de întâlniri să renunțe la copilul ei, ca să poată avea o relație