Antena Meniu Search
x

"Am crezut că este mort, dar un înger l-a ghidat în siguranță în acel loc". Bebeluș găsit în viață, după ce o tornadă l-a smuls de lângă familie, în SUA

A avut un înger păzitor care a vegheat asupra lui. Un copil de patru luni a fost găsit în viață, într-un copac, după ce o tornadă l-a aspirat cu tot cu leagnul său, în Tennessee, Statele Unite.

de Monica Palade

la 19.12.2023, 15:49

Lord se afla într-o casă mobilă, împreună cu părinții și fratele său de un an, când acoperișul casei a fost smuls de vârtejul vântului violent și a măturat totul în cale. Inclusiv leagănul copilului. Tatăl micuțului s-a aruncat asupra lui ca să îl protejeze, însă a fost luat și el de vânt.

Un bebeluș-miracol

“Vârful tornadei a coborât și a ridicat leagănul în care se afla copilul meu. A fost primul lucru care a dispărut”, a declarat Sydney Moore, mama în vârstă de 22 de ani, potrivit Le Parisien.

Aramis, tatăl copilului, a sărit să încerce să-l protejeze pe Lord, aruncându-se peste leagăn, pentru a-l împiedica să zboare, dar a fost dus și el de tornadă. „S-a agățat de leagăn, s-au întors în cerc apoi au fost aruncați”, descrie mama.

Pe acelaşi subiect

La rândul ei, Sydney și-a protejat celălalt fiu aruncându-se asupra lui, înainte ca zidurile să se prăbușească asupra lor. „Am fost total prinsă. Nu mai puteam să respir”.

După ce tornada a trecut, Sydney Moore a reușit să se desprindă din dărâmături împreună cu fiul ei Princeton, apoi au pornit în căutarea lui Lord și a iubitului său, în ploaia torenţială. După câteva minute de căutări, cuplul și-a găsit copilul în viață, încă în leagănul lui, într-un copac care se prăbușise.

„Am crezut că e mort. Eram destul de sigură că era mort și că nu îl vom mai găsi”, a mărturisit femeia. Sydney și copiii ei au scăpat doar cu câteva zgârieturi și vânătăi, dar Aramis s-a ales cu un braț rupt.

Sora lui Sydney, Caitlyn, a deschis o strângere de fonduri online în care a explicat că, atunci când Lord a fost găsit, „el părea să fi fost așezat cu blândețe în copac”, ca și cum „un înger l-ar fi ghidat în siguranță către acel loc”.

Familia nu are niciun semn de viață însă de la pisica Balue.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Am crezut că este mort, dar un înger l-a ghidat în siguranță în acel loc". Bebeluș găsit în viață, după ce o tornadă l-a smuls de lângă familie, în SUA