Antena Meniu Search
x

Foto „Am început să o mângâi. Apoi mi-am dat seama că, de fapt, copilul meu nu mai este în viață". Un soț și-a pierdut fiica și soția în doar o săptămână, în Australia

În urmă cu câteva săptămâni erau cei mai fericiți. Așteptau cel de-al cincilea copil, o fetiță și prima a cuplului. Astăzi, patru băieți își plâng mama, iar un soț va trebui să învețe să le fie și tată și mamă.

de Monica Palade

la 19.04.2023, 18:56

Lauren Thompson era o femeie de 39 de ani însărcinată, sănătoasă și fericită. Nu bănuia nicio clipă că fericirea familiei sale se va spulbera într-o secundă. La doar o săptămânp după ce și-a piedut fiica nenăscută, pe Hannah, mămica a pierdut și ea lupta pentru viață.

Și-a pierdut rând pe rând fetița și soția

Lauren Thompson din Queensland, Australia, era însărcinată în 36 de săptămâni cu prima ei fată când, în ciuda faptului că a avut o sarcină sănătoasă, uterul i s-a rupt în mod neașteptat. Fetița, pe care cuplul a numit-o Hannah, nu a mai putut fi salvată, iar starea de sănătate a mamei ei a continuat să se deterioreze până la un punct în care, câteva zile mai târziu, a pierit și ea, scrie news.com.au.

Femeia de 39 de ani nu a avut probleme pe toată durata sarcinii, până când a început să aibă dureri severe și a trebuit să fie transportată de urgență la Spitalul Redcliffe. Acolo, medicii au descoperit că uterul ei a crescut în cicatricea de la operația de cezariană anterioară.

Pe acelaşi subiect

Problema, susține soțul femeii, nu a apărut la niciuna din scanările făcute pe parcursul sarcinii, așa că i-a luat pe ei și pe medici complet prin surprindere. Deși cauza exactă a morții ei va fi determinată de medicul legist, se crede că ea ar fi murit din cauza spectrului de placentă accreta - o afecțiune în care placenta crește prea adânc în peretele uterin, ceea ce duce la ruperea uterului.

De când partenera sa a murit, soțul femeii nu își mai revine din șoc. „Îmi amintesc când mi-au spus că a murit. Am căzut la podea suspinând și plângând necontrolat. Atunci au spus că e în viață. Avea să reușească și apoi nu a mai fost. Am simțit că emoțiile mele sunt duse de la o extremă la alta”, a declarat bărbatul, care și-a pierdut mai întâi fiica, apoi și soția.

Lauren Thompson a suferit o sângerare cerebrală înainte de a muri, iar fiii ei au avut voie să intre în cameră pentru a-și lua un ultim rămas bun. Zdrobit de durere, soțul ei a mărturisit că a ținut-o de mână până la final.

Să treacă și pe lângă fiica lui moartă a fost, de asemenea, o experiență chinuitoare. „Arăta exact ca al doilea nostru fiu, Liam. A fost foarte greu. Am început să o legăn și să o mângâi și să verific dacă este bine și fericită. Apoi mi-am dat seama că, de fapt, copilul meu nu mai este în viață, ce fac? Cel puțin trebuie să o țin în brațe”, a mai spus el.

Bărbatul a promis că își va petrece restul vieții așteptând-o. Mama a fost omagiată ca fiind o persoană „unică” care a radiat „căldură, bunătate și dragoste”. „Frumosa soție” i-a lăsat în urmă pe soțul ei, Ben Thompson, și pe cei patru băieți ai cuplului în vârstă de nouă, șapte, patru și doi ani.

„Veștile i-au lovit pe toți cei care au cunoscut-o ca pe un baros. Lauren a fost o mamă incredibilă, și-a dedicat viața băieților ei, i-a educat acasă cu atâta răbdare și pasiune. Oricine i-a cunoscut ar putea simți dragostea și respectul dintre ei. Ne va lipsi tuturor, mai ales familiei ei. Pierderea unui om atât de amabil și a unei mame uimitoare va fi resimțită pentru totdeauna”, a scris cumnata ei, Kylie Kane, pe o pagină GoFundMe creată pentru a sprijini familia.

Lauren și Hannah urmează să fie incinerate împreună, iar familia va alege un loc memorial de vizitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » „Am început să o mângâi. Apoi mi-am dat seama că, de fapt, copilul meu nu mai este în viață". Un soț și-a pierdut fiica și soția în doar o săptămână, în Australia