Antena Meniu Search
x

Video ''L-a bătut până l-a omorât!'' Sora băiatului găsit în apele unui lac din Belgia, forţată să pună bolovani în geanta cu trupul fratelui. Cum a fost mușamalizată crima

Sfârşit cumplit pentru un băieţel român de doar 9 ani! Raul a fost omorât în bătaie şi aruncat într-un lac din nordul Belgiei. Principalii suspecţi sunt mama copilului şi partenerul ei care timp de aproape trei luni au ascuns crima. Abia după ce rudele au alertat poliţia, anchetatorii i-au găsit trupul. Sora băiatului, în vârstă de doar 12 ani, a fost martoră la faptele cumplite. Familia povesteşte că cei doi complici au inventat şi o poveste care să-i ajute să scape de închisoare. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 19:24

Vezi și

Sunt ultimele poze cu Raul în viaţă. Pe 31 ianuarie, copilul de doar 9 ani a fost omorât cu sânge rece. Mama lui şi partenerul ei sunt principalii suspecţi. 

Marius, unchiul lui Raul: L-a bătut până l-a omorât pe copil.

Martoră la scenele cumplite a fost sora lui Raul. La ora 4 dimineaţa, fata de 12 ani a văzut cum mama şi partenerul ei au pus trupul copilului într-o geantă sport şi l-au aruncat într-un lac de agrement din nordul Belgiei, la doar un kilometru de unde locuiau.

Mama şi partenerul ei au inventat o poveste care să-i ajute să scape de închisoare

Pe acelaşi subiect

Pentru ca dispariţia să nu pară suspectă, după câteva zile, mama a cerut concediu de la abatorul la care lucra şi a venit în ţară cu fata şi iubitul. 

Mătuşa lui Raul: În 2 februarie, au venit acasă. Sora mea cu nepoţica au stat în casă şi doar el a ieşit şi chiar a fost la părinţii mei acasă şi s-a comportat ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. 

Voiau ca, la întoarcere, să pretindă că băiatul a rămas la bunici, în România. Astfel, timp de aproape trei luni, au reuşit să ascundă crima. Rudele însă făceau presiuni tot mai mari să-l vadă pe Raul prin videocall.

Marius, unchiul lui Raul: Ea îi tot minţea că copiii sunt la joacă sau doarme, eu ştiu, face duş. Până la urmă, a scris mesajul că "Ce tot insistaţi atât? Raul nu mai este, Raul e mort!"

Apoi femeia a clacat şi a recunoscut. 

"L-a omorât Nicu şi mă tot ameninţă. Vrea să dea vina pe mine, că eu l-am omorât, şi a fugit în Olanda.''

A fost momentul în care rudele au luat legătura cu poliţia din oraşul belgian Gent. La interogatorii, anchetatorii au aflat că trupul băiatului zace pe fundul unui lac. Mama a fost arestată imediat și este acuzată de agresiune, omor din culpă și complicitate la omor. Individul s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au prins după aproape trei luni în Olanda.

Sora lui Raul a ajuns în grija unchiului din Germania, cel care a sesizat absenţa băiatului. Copila a făcut mărturisiri cutremurătoare: individul de 34 de ani ar fi obligat-o să caute bolovani pe care să-i pună în geanta cu trupul fratelui ei. Apoi, bărbatul a aruncat cadavrul în lac. 

Raul ar fi fost bătut cu bestialitate constant

Sfârşitul înfiorător al lui Raul ar fi apogeul unui lung şir de abuzuri. Cu doar 10 zile înainte de crimă, mătuşile băiatului au primit o poză în care copilul era plin de vânătăi. 

"Nu-i dădea de mâncare şi nici apă.''

Mătuşa lui Raul: Amândoi îl băteau, şi mama lui mereu îl bătea, făceau cu rândul. Raul stătea separat, singur într-o cameră.

În faţa rudelor, femeia de 30 de ani poza în victimă. Spunea că şi ea este bătută şi ameninţată, iar iubitul ei îi ia salariul ca să-l joace la păcănele. Până anul trecut, copiii au fost în grija bunicilor din ţară. 

Mătuşa lui Raul: L-au crescut mama şi tata. Pe Raul, de la 8 luni şi pe fetiţă - de la 4 anişori. Ea i-a abandonat. I-a luat pe ascuns. 

Rudele lui Raul caută acum soluţii ca să aducă trupul băiatului în ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ''L-a bătut până l-a omorât!'' Sora băiatului găsit în apele unui lac din Belgia, forţată să pună bolovani în geanta cu trupul fratelui. Cum a fost mușamalizată crima