Antena Meniu Search
x

"Avea atât de multe în față". Studentă de 18 ani, găsită moartă după o noapte petrecută cu prietenii. Tânăra britanică a murit după o supradoză de pastile

Sfârşit tragic pentru o studentă de 18 ani, după o noapte de distracţie, petrecută alături de câţiva prieteni. Tânăra a murit din cauza unei supradoze de pastile şi a fost găsită fără suflare în camera ei, la câteva ore după ce prietenii ei au dus-o acasă. Potrivit anchetatorilor tânăra era în stare de ebrietate în momentul în care s-a întors acasă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.10.2022, 15:07

Studentă de 18 ani, găsită moartă după o noapte petrecută cu prietenii
Studentă de 18 ani, găsită moartă după o noapte petrecută cu prietenii - Shutterstock

După ce au mers la mai multe localuri cu Angel Kendrick, în vârstă de 18 ani, prietenii au dus-o pe aceasta în camera ei. La câteva ore, îngrijorați că studenta nu răspunde, tinerii au chemat un agent de pază care să-i spargă uşa, scrie Daily Mail.

Găsită moartă, după o noapte de distracţie

Agentul de pază a găsit-o moartă în pat la ora 23.30 și a fost declarată moartă de medicii ajunşi la fața locului la 23.45. Incidentul a avut loc pe 12 martie, însă primele detalii din anchetă au fost făcute publice de curând. 

Angel a murit din cauza unei supradoze de analgezice prescrise de medicul ei de familie în noiembrie 2021. Anchetatorii au aflat că tânăra de 18 ani din Oswestry fusese diagnosticată cu anxietate și depresie severă și se afla pe lista de așteptare pentru terapie.

Pe acelaşi subiect

Vorbind cu presa străină în urma acestei tragedii, mătușa ei, Claire Kendrick, i-a adus un omagiu: „Ea a fost unul dintre cei mai grijulii frumoși oameni pe care i-am cunoscut. A pus multă presiune pe ea însăși, dar era foarte inteligentă. Chiar dacă nu credea că s-a descurcat bine, a avut rezultate bune la toate examenele din primul semestru. Avea atât de multe de oferit. Avea atât de multe în față"

Studenta, plânsă de familie şi prieteni

Ea a spus că familiei îi va fi foarte dor de ea și nu va trece niciodată peste moartea ei, dar că vor învăța să trăiască cu pierderea, trăindu-și viața din plin în memoria ei. 

Anchetatorii au aflat că Angel, o studentă la Universitatea John Moores din Liverpool, din Owestry, ar fi băut în seara dinaintea morţii la barul Tempest on Tithebarn, alături de prietenii ei.

A consumat mult alcool și după ce s-au mutat într-un alt bar, Sketch, la ora 16.10, a devenit supărată din cauza unor probleme de familie.

Prietenul ei Billy a spus că râdea și chicotea pentru câteva secunde, apoi se supăra înstant Anchetatorii au stabilit că din cauza fapului că Angel era beată, prietenii ei au luat-o şi au dus-o acasă de la Sketch în jurul orei 20, iar colega ei de apartament Genia Bailey s-a asigurat că a adormit. 

Genia a spus că nu îşi putea ţine echilibrul și a trebuit să o ajute să intre în camera ei și că se chinuia să-și dea jos hainele și pantofii pentru din cauza faptului că era băută.  

Găsită fără viaţă în camera ei

Colegii ei de apartament au spus că au auzit muzică în jurul orei 4 dimineața, din camera ei.

Mai târziu, ea a trimis un mesaj pe Snapchat unui prieten pentru a-l întreba dacă au adormit, dar nu a primit răspuns din partea acestuia. 

După un timp, colegii de apartament, îngrijorați, i-au bătut la ușă, dar nu au auzit nimic, iar tânăra a fost găsită moartă de un agent de pază din hol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Avea atât de multe în față". Studentă de 18 ani, găsită moartă după o noapte petrecută cu prietenii. Tânăra britanică a murit după o supradoză de pastile