Antena Meniu Search
x

Ultima vacanţă pentru o turistă de 24 de ani: a căzut de la balconul hotelului din Ibiza, sub ochii iubitului. "Nimic nu prevestea tragedia"

O turistă în vârstă de 24 de ani a murit, duminică, în Ibiza, după ce s-a prăbuşit în gol mai bine de nouă de metri, de la balconul hotelului unde era cazată împreună cu iubitul ei. Tânăra nu a avut nicio şansă să supravieţuiască impactului, iar martorii susţin că aceasta se afla în compania partenerului său când a căzut, brusc, de la etajul al doilea.

de Redactia Observator

la 25.09.2022, 16:06

Tânăra a căzut de la etajul 2 al hotelului din Ibiza
Tânăra a căzut de la etajul 2 al hotelului din Ibiza - Profimedia (scop ilustrativ)

Vacanţă sfârşită tragic pentru o tânără turistă britanică, în vârstă de doar 24 de ani. Aceasta a căzut de la balconul Hotelului Rosamar din Ibiza, situat în apropierea resortului San Antonio, celebru pentru petrecerile extravagante care ţin până în zori. Tânăra s-a prăbuşit în gol mai bine de 9 metri, de la etajul doi al clădirii, iar potrivit Daily Star incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 09:00.

Tânăra a căzut de la balcon, sub ochii iubitului

Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii şi au declarat decesul. Martorii evenimentului dramatic susţin că în momentul tragediei era de faţă şi iubitul victimei, care are de dat explicaţii în faţa autorităţilor. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, iar recepţionera hotelului le-a mărturisit jurnaliştilor că a primit instrucţiuni să nu dezvălui detalii despre cele petrecute.

"Totul s-a petrecut foarte repede. Nimic din cele întâmplate înainte nu prevestea tragedia. Nu au existat indicii care să-i alerteze pe angajaţii hotelului sau care să semnaleze existenţa unor probleme, zgomot în cameră şi lucrui de genul acesta. Iubitul femeii a coborât la recepţie într-un suflet şi atunci au sunat poliţia şi paramedicii", a povestit un martor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Ultima vacanţă pentru o turistă de 24 de ani: a căzut de la balconul hotelului din Ibiza, sub ochii iubitului. "Nimic nu prevestea tragedia"