Antena Meniu Search
x

"Avea nevoie de ajutor să dezgroape niște aur". Bărbat din SUA, acuzat că a ucis 4 oameni. Îi ademenea spunându-le că are o comoară ascunsă în pădure

Un criminal din SUA, care era acuzat deja de crimă, a fost acuzat că a ucis alte trei persoane. Bărbatul își ademenea victimele spunându-le că are nevoie de ajutor să dezgroape o comoară pe care o avea ascunsă în pădure.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 21:49

Richard Walter Bradley
Richard Walter Bradley - nbc news

Richard Walter Bradley, în vârstă de 40 de ani, a pledat joi nevinovat pentru trei acuzații de crimă, a declarat procurorul King County. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare pe viață. Richard a fost arestat inițial în mai 2021 și acuzat că l-a ucis pe Brandi Blake, în vârstă de 44 de ani, în Game Farm Park din Auburn, Washington. Game Farm Park este unul dintre cele mai mari și mai frecventate parcuri din Auburn, potrivit NBC News.

În toate cele patru crime comie, bărbatul a acționat în același mod. Le spunea victimelor că are nevoie de ajutor pentru a dezgropa o comoară din aur pe care o avea ascunsă în pădure. Apoi, le ucidea cu sânge rece și le lăsa cadavrele în pădure. Mai mult, a fost prins în timp ce conducea mașinile victimelor, în zilele următoare dispariției acestora, potrivit autorităților.

Își atrâgea victimele mințind că are o comoară ascunsă în pădure

Poliția spune că, cu trei ani înainte ca Brandi Blake să fie ucis, Richard l-a ucis pe Emilio Raul Maturin, de 36 de ani, în același loc. Emilio a fost văzut ultima dată în viață în iulie 2019. Iubita lui l-a dat dispărut două săptămâni mai târziu. Ea le-a spus detectivilor că l-a auzit pe Richard spunându-i lui Emilio că „avea nevoie de ajutor să dezgroape niște aur îngropat în Auburn”.

Pe acelaşi subiect

Emilio a fost inițial sceptic, le-a spus ea detectivilor, dar a fost de acord. Mai mult, Emilio avea obiceiul să ia cu el sume mari de bani ori de câte ori ieșea din casă, potrivit instanței, și avea aproximativ 15.000 de dolari în numerar când a plecat în acea zi de acasă. Iubita lui a urmărit telefonul mobil al bărbatului și a mers să-l caute, dar s-a speriat și a plecat.

Câteva ore mai târziu, poliția a găsit un BMW neînmatriculat parcat lângă un câmp mare din parc și a așteptat ca șoferul să se întoarcă. Când au încercat să-l oprească pe șofer, acesta a plecat imediat de la fața locului. Richard a fost arestat după o urmărire în trafic. Michael Goeman, 59 de ani, și fiul său Vance Lakey, 31 de ani, au fost împușcați în martie 2021, iar cadavrele lor au fost găsite pe un drum, nu departe de parc. 

Toate cele 4 victime, ademenite în același fel

Michael a primit o moștenire mare chiar înainte ca el și fiul său să fie uciși. Criminalul i-a oferit unui bărbat 1.000 de dolari pentru a incendia SUV-ul pe care îl furase de la Michael.

Brandi Blake a dispărut la începutul lui mai 2021. Ea câștigase 20.000 de dolari la un cazinou și, la fel ca Maturin, era cunoscută că avea la ea foarte mulți bani. Anchetatorii au găsit trupul ei într-un mormânt puțin adânc din parc, mai târziu în aceeași lună, precum și trei coaste umane la aproximativ 30 de metri distanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Avea nevoie de ajutor să dezgroape niște aur". Bărbat din SUA, acuzat că a ucis 4 oameni. Îi ademenea spunându-le că are o comoară ascunsă în pădure