Antena Meniu Search
x

Video Se caută un cadavru: Trupul bărbatului, al cărui braţ a fost găsit pe un drum din Argeş, în continuare de negăsit. "Nu l-am văzut niciodată pe nicăieri"

Ancheta din Argeş se complică tot mai mult. Căutările cadavrului fără mână continuă şi pe uscat, dar şi în lacul din comuna Dragoslavele. Scanfandrii au încercat, pentru a doua zi, cu ajutorul sonarului să găsească restul corpului bărbatului. Din păcate, fără rezultat şi de această dată. 

de Mariana Zaharia

la 13.12.2023, 11:11

Vezi și

"Dacă era aici, îl găseam. E vizibilitate şi se vede bine". În zadar este căutat şi pe uscat, dar şi în apă, trupul bărbatului de 53 de ani, al cărui braţ a fost găsit sâmbătă.

Motivul pentru care sonarul nu reuşeşte să dea de cadavru

Ieri, pentru a doua zi, salvatorii montani din Gorj şi cei din Argeş au căutat cu sonarul în lacul de acumulare. Pentru ca vieţile scanfandrilor să nu fie puse în pericol de curenţii apei s-a cerut oprirea temporară a barajului din zonă. 

Darius Bistriceanu, salvamont Gorj: Au ajutat şi colegii de la ISU, de la Braşov şi de la Dâmboviţa, încă 2. Am fost 4 care ne-am băgat astăzi, din păcate, fără rezultate. Sonarul ne-a indicat un X. El face o analiză prin inteligenţa aceasta artificială şi marchează un corp cu X, un corp uman.  

Pe acelaşi subiect

Totuşi, există o explicaţie pentru care aparatul nu reuşeşte să depisteze cadavrul. Sonarul a mai fost folosit în trecut, când, cu ajutorul acestuia, s-au găsit alte trupuri neînsufleţite. Doar că de această dată, nu se caută un trup întreg, ci fragmente din acesta. Nimeni din Dragoslavele nu îl cunoştea pe bărbatul de 53 de ani. 

Ion Băcioiu, primarul comunei Dragoslavele: Am văzut fotografia. Nu l-am văzut niciodată pe nicăieri. Niciodată. Cineva tot l-ar fi văzut. Scafandrii nu au găsit nimic. Noi i-am ajutat pe toţi cu ce am putut: cu tractoare, cu buldoexcavator.  

Procurorii din Argeș fac cercetări pentru omor. Medicii legişti vor afla la autopsie dacă braţul i-a fost tăiat de criminal sau a fost sfâşiat de animalele sălbatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Se caută un cadavru: Trupul bărbatului, al cărui braţ a fost găsit pe un drum din Argeş, în continuare de negăsit. "Nu l-am văzut niciodată pe nicăieri"