Antena Meniu Search
x

Barbarie fără margini. Un tânăr din UK a aruncat o pisică într-o râpă, în apă. Totul a fost filmat de un prieten: "Oribil. Merită închisoare"

Imagini de-a dreptul revoltătoare. Un adolescent din UK este surprins în timp chinuie o pisică și o aruncă de pe marginea unei cariere. Filmulețul a circulat pe rețelele de socializare, iar oamenii sunt îngroziți și revoltați de comportamentul tânărului. Cer pedepse aspre pentru el și pentru cel care a filmat întregul moment.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 16:08

Barbarie fără margini. Momentul în care un tânăr din UK aruncă o pisică într-o râpă, în apă. Totul a fost filmat de un prieten
Barbarie fără margini. Momentul în care un tânăr din UK aruncă o pisică într-o râpă, în apă. Totul a fost filmat de un prieten - Twitter

Tânărul a fost filmat de un alt prieten în timp aruncă bietul animal de la sute de metri înălțime într-o răpă, în apă, într-o fostă carieră din Carnforth, Lancashire. Oamenii care au văzut imaginile sunt de-a dreptul revoltați și cer o pedeapsă grea pentru adolescent, potrivit Mirror.

Oamenii, revoltați de ceea ce au văzut

Ce nemernic”,

„Dezgustător, absolut oribil”,

Pe acelaşi subiect

„Este dezgustător și el merită să fie pedepsit”,

„Toți cei din acest clip merită închisoare”,

Au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor.

În 2021, Parlamentul britanic a adoptat Legea privind bunăstarea animalelor, care a mărit pedeapsa maximă pentru anumite infracțiuni conform Legii din 2006 de la șase luni la cinci ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Barbarie fără margini. Un tânăr din UK a aruncat o pisică într-o râpă, în apă. Totul a fost filmat de un prieten: "Oribil. Merită închisoare"