Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bărbat fără picioare, în scaun cu rotile, este împușcat de trei polițiști, în SUA: "Mi-au ucis fiul"

Momentul șocant în care trei ofițeri de poliție împușcă un bărbat în scaun cu rotile, cu ambele picioare amputate a fost surprins de un martor al incidentului. Bărbatul este surprins în timp ce sare din scaunul cu rotile și se chinuie să scape de valul de gloanțe.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 22:44

Momentul în care un bărbat fără picioare, în scaun cu rotile, este împușcat de trei polițiști, în SUA
Momentul în care un bărbat fără picioare, în scaun cu rotile, este împușcat de trei polițiști, în SUA - Capturi Twitter / Mike Sington

Anthony Lowe Jr, 36 de ani, a fost împușcat de cel puțin opt ori de trei polițiști la Departamentul de Poliție Huntington Park din California, SUA, joi, după ce a încercat să sară din scaunul cu rotile. Potrivit poliției, bărbatul, tată a doi copii, ar fi înjunghiat un trecător cu un cuțit și ar fi încercat să fugă de la fața locului, potrivit Mirror.

Anthony își pierduse recent jumătatea inferioară a picioarelor în urma unei alte confruntări cu poliția

Doi ofițeri l-au urmărit în timp ce imagini video îl arată pe Anthony Lowe stând în scaunul său cu rotile lângă polițiști. Bărbatul înceracă apoi să se îndepărteze de ofițeri și să fugă. Dar în 15 secunde de la sosirea celui de-al treilea ofițer la fața locului, poliţiştii au tras mai multe focuri în pieptul bărbatului, în timp ce acesta stătea întins la pământ. A fost arestat, dar a murit mai târziu din cauza rănilor grave suferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Suspectul a încercat să atace din nou cu cuțitul ofițerii, moment în care un ofițer l-a împușcat, a un oficial al poliției. Mama bărbatului, Dorothy Lowe, condamnă Poliția pentru actele de violență asupra fiului său. „Mi-au ucis fiul, într-un scaun cu rotile, fără picioare. Trebuie să facă ceva în privința asta”, a spus aceasta, plină de durere.

Potrivit familiei sale, Anthony își pierduse recent jumătatea inferioară a picioarelor în urma unei alte confruntări cu poliția din Texas. Verișoara lui, Ellakenyada Gorum, susține că poliția refuză să ofere familiei informații în legătură cu incidentul care i-a determinat pe polițiști să-l împuște.

Ei refuză să ne dea informațiile de care avem nevoie pentru a ști ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu era fără adăpost, era iubit. Și este trist, într-adevăr trist, că ei scapă fără să fie pedepsiți. Era într-un scaun cu rotile. Ce putea să mai facă? Știați că viața voastră nu era în pericol.  Cât de rece ar putea să fie ei?”, a declarat verișoara lui Anthony, Ellakenyada Gorum.

O anchetă este în curs de defășurare pentru a se afla cum s-a ajuns la moartea bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat fără picioare, în scaun cu rotile, este împușcat de trei polițiști, în SUA: "Mi-au ucis fiul"