Antena Meniu Search
x

Bărbat bolnav în fază terminală, arestat din cauza listei "îndrăzneţe" cu ultimele dorinţe. 6 poliţişti i-au spart uşa şi l-au încătuşat, în UK

Un fost conferențiar universitar din Marea Britanie, care suferă de o boală gravă, în fază terminală, şi-a pus pe foaie ultimele dorinţe. Conştient că nu mai are mult de trăit şi dornic să moară fără regrete, a alcătuit o listă cu lucruri pe care vrea să le facă neapărat. Iar o parte dintre idei nu sunt tocmai ortodoxe şi nici pe placul oamenilor legii. Recent, a fost arestat de şase poliţişti pentru că şi-a descoperit posteriorul în faţa unei camere pentru monitorizarea vitezei maşinilor.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 10:32

Fost conferențiar universitar din UK, care suferă de o boală gravă, e doborât la pământ de 6 poliţişti
Fost conferențiar universitar din UK, care suferă de o boală gravă, e doborât la pământ de 6 poliţişti - Twitter

Darrell Meekcom, în vârstă de 55 de ani, a alcătuit o listă cu lucrurile pe care vrea să le facă înainte de a muri, după ce luna trecută a aflat că suferă de o boală degenerativă gravă şi nu mai are mult de trăit. Fost lector universitar şi tată a doi copii, bărbatul a lăsat la o parte inhibiţiile şi a trecut pe listă lucruri mai puţin obişnuite, dar care pe el îl amuză şi despre care spune că îl fac fericit. De exemplu, s-a hotărât să îşi arate posteriorul în faţa unei camere video de monitorizare a traficului, în Worcestershire, Marea Britanie. Dar gestul său nu le-a adus zâmbete pe buze şi poliţiştilor, care l-au arestat pentru "expunere indecentă", relatează Mirror.

Bărbatul bolnav în fază terminală, pus la pământ de 6 poliţişti pentru un incident "minor"

La 20 de minute după ce a bifat pe listă "provocarea", bărbatul s-a trezit înconjurat de trei maşini de poliţie. Poliţiştii i-au pus la pământ poarta, au intrat cu forţa în casa lui Darrell şi l-au imobilizat pe bărbat pentru a-i pune cătuşele. Totul sub ochii soţiei acestuia, care a filmat scena cu telefonul mobil. Sarah, în vârstă de 36 de ani, este asistentă medicală. Aceasta a surprins inclusiv momentul în care soţul său le-a explicat poliţiştilor că e bolnav în stadiu terminal şi nu poate să respire în poziţia respectivă. Pe lângă atrofia severă a sistemului nervos, Darrel suferă şi de boala Parkinson şi are probleme cu inima și rinichii. Şi, cu toate că a fost arestat pentru fapta sa, acesta nu regretă nimic. "Mereu mi-am dorit să fac asta, mai ales că am fost prins de câteva ori depăşind viteza legală cu un număr de kilometri ridicol de mic". În schimb, se declară deranjat de comportamentul poliţiştilor: "Chiar dacă eram de acord să mă predau, mi-au distrus ușa de la intrare și au făcut bucăți poarta din spate."

Darrell, care are două fete în vârstă de 8 şi 10 ani, a fost diagnosticat luna trecută cu atrofie multiplă a sistemului nervos, iar speranţa de viaţă este estimată la cel mult şase ani. După ce a fost eliberat de poliţişti, bărbatul spune că a avut vederea înceţoşată şi convulsii, în urma unei lovituri la cap suferite în arest. Fost lector al Facultăţii de Medicină de la Universitatea din Birmingham, acesta mărturiseşte că s-a simţit "abuzat". "Sunt un individ mare. Poate că m-au perceput ca pe o amenințare, dar din cauza bolilor mele şi un copil de cinci ani m-ar fi putut doborî. M-ar fi putut ucide foarte ușor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Bărbat bolnav în fază terminală, arestat din cauza listei "îndrăzneţe" cu ultimele dorinţe. 6 poliţişti i-au spart uşa şi l-au încătuşat, în UK