Antena Meniu Search
x

Copil de 10 ani sfâşiat de un Pitbull: micuţul nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă. Poliţiştii au împuşcat câinele, în UK

Un câine din rasa Pitbull a ucis un copil de 10 ani, din Marea Britanie, aflat în vizită la un coleg de şcoală, după orele de curs. Cu câteva zile în urmă, animalul muşcase un bărbat care îşi făcea cumpărăturile într-un magazin din apropiere şi atacase un alt copil.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 13:38

Un câine Pitbull a ucis un copil de 10 ani, în Marea Britanie
Un câine Pitbull a ucis un copil de 10 ani, în Marea Britanie - Profimedia

Poliţiştii din Caerphilly, Țara Galilor, au intervenit în satul Penyrheol după ce ţipetele disperate ale unui copil i-au alertat pe localnici. Din nefericire, au ajuns prea târziu. Băiatul în vârstă de 10 ani nu a mai avut nicio şansă să scape cu viaţă din colţii câinelui care îl atacase. După ce echipajul a împuşcat animalul, un Pitbull american, s-a constatat decesul micuţului, relatează Mirror"S-a întâmplat la scurt timp după ce copiii au venit acasă de la școală. Am auzit țipete și strigăte. Este îngrozitor", povesteşte un vecin.

În faţa casei au ajuns în scurt timp peste 12 maşini de intervenţie. "Au participat ofițeri, câţiva dintre ei special instruiți cu arme de foc, alături de paramedici de la Serviciul de Ambulanță Galez care au confirmat că un băiețel de 10 ani a murit la fața locului", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei. "Câinele a fost doborât de ofițerii cu arme de foc și niciun alt animal nu a fost implicat în atac".

Câinele agresiv atacase mai mulţi localnici, inclusiv un copil

Vecinii, în stare de şoc, au mărturisit că respectivul câine era violent, iar cu doar câteva zile în urmă muşcase un localnic, la magazin, şi atacase un alt copil. Tarjit Sandhu, în vârstă de 67 de ani, lucrează la un magazin din apropiere şi susţine că animalul a fost adus în zonă recent. O familie s-ar fi oferit să aibă grijă de câine, drept favoare pentru stăpânul acestuia. "Băiețelul care a murit era în casă cu prietenul lui când a avut loc atacul. Este un câine de luptă, un Pitbull american. (...) Acum câteva zile era legat în fața magazinului în care lucrez, iar un client s-a aplecat să-l mângâie. Câinele l-a mușcat de braț, a fost o mușcătură destul de urâtă". Un alt localnic spune că era un câine "masiv" și că s-a "năpustit" recent asupra fiului lor de trei ani. "Nu era un animal de companie – îl scotea pe stăpân la plimbare, nu invers. Era masiv."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Copil de 10 ani sfâşiat de un Pitbull: micuţul nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă. Poliţiştii au împuşcat câinele, în UK