Antena Meniu Search
x

Un ucigaş-canibal din Berlin, condamnat la închisoare pentru uciderea unui inginer. Cei doi se cunoscuseră pe o aplicaţie de dating

Un tribunal german a condamnat zilele acestea un fost profesor la închisoare pe viață pentru uciderea unui bărbat și profanarea trupului său. Oribila crimă a avut loc anul trecut, iar cei doi se cunoscuseră pe un site de întâlniri online.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 21:59

Cei doi bărbaţi s-au cunoscut pe o aplicaţie de dating
Cei doi bărbaţi s-au cunoscut pe o aplicaţie de dating - Shutterstock

Judecătorul de la Berlin a spus că Stefan R, în vârstă de 42 de ani, l-a ucis pe inginerul electrician pentru a „își pune în practică fanteziile de canibalism.

Fostul profesor a fost reținut în noiembrie 2020, când unele dintre oasele victimei au fost găsite de oameni care se plimbau într-un parc din nordul Berlinului. Mama victimei, în vârstă de 43 de ani, îl declarase dispărut cu câteva săptămâni în urmă, potrivit BBC.

Bărbatul ucis fusese dat dispărut

Cei doi bărbați aranjaseră să se întâlnească pentru a întreţine relaţii sexuale la apartamentul lui Stefan R. din cartierul Pankow, unde criminalul preda matematică la o școală privată. Criminalul a vizitat anterior camere de chat online unde oamenii discutau despre canibalism. Anchetatorii au spus că victima lui a murit la câteva ore după ce s-au întâlnit și au găsit un fierăstrău pentru oase și un cuțit de măcelar în apartamentului său. În timpul procesului, Stefan R. a spus instanței că l-a găsit pe bărbatul mort în sufrageria lui în dimineața după ce au întreținut relații sexuale și, într-un moment de panică, a decis să arunce cadavrul său.

A folosit o mașină închiriată pentru a împrăștia cadavrul în mai multe locuri din partea de nord a orașului Pankow. Doar organele sexuale ale victimei lipseau. „Fanteziile sexuale sau fanteziile de măcelărie nu sunt o crimă”, au spus avocații săi apărării în proces, cerând achitarea lui. Ei au susținut că inginerul ar fi putut fi ucis de cocktailul de droguri pe care îl luase. Dar procurorii au spus că toate criteriile pentru crimă au fost îndeplinite, deoarece victima a fost atrasă într-o capcană, iar ucigașul a acționat pentru a-și satisface impulsurile sexuale și a permite o nouă crimă.

Cazul amintește de un canibal german notoriu, Armin Meiwes, care a fost închis pe viață în 2006. Cu toate acestea, a existat o diferență semnificativă în faptul că victima lui Meiwes era el însuși interesat de acte de canibalism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un ucigaş-canibal din Berlin, condamnat la închisoare pentru uciderea unui inginer. Cei doi se cunoscuseră pe o aplicaţie de dating