Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un ucigaş-canibal, care şi-a devorat victimele în timp ce consuma vodcă, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în Rusia

Un ucigaș canibal, care a mâncat carnea victimelor în timp ce consuma vodcă, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru atrocităţile comise. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 19.11.2021 , 16:43

Un ucigaş-canibal, care şi-a devorat victimele în timp ce consuma vodcă, a fost condamnat la închisoare pe viaţă
Un ucigaş-canibal, care şi-a devorat victimele în timp ce consuma vodcă, a fost condamnat la închisoare pe viaţă - Profimedia Images

Vladimir Yadne, în vârstă de 32 de ani, a înjunghiat trei oameni înainte de a le consuma carnea crudă. Atrocităţile au avut loc în satul îndepărtat Gaz-Sale, care are o populație de 1.721 de locuitori, potrivit Daily Star

Se pare că criminalul a dat peste un bărbat și o femeie, care erau prieteni şi care se îmbrăţişau, când s-a întors de la magazinul de unde îşi cumpărase alcool, a aflat instanța. Acest lucru a dus la o dispută între Yadne și respectiva pereche, care l-a determinat să-i ucidă, pe 6 martie a acestui an.

''Apoi a decis să guste din carnea oamenilor recent uciși'', a declarat Inna Nosova, șefa departamentului de justiție penală din Regiunea Autonomă Yamalo-Nenets. ''A turnat alcool și l-a băut în timp ce mânca''.

Articolul continuă după reclamă

Natura relației ucigașului cu bărbatul și femeia nu a fost dezvăluită, precum și arma folosită pentru a-i ucide. Rapoartele spun că Yadne nu a gătit carnea victimelor sale și, în schimb, a decis să o mănânce crudă, împreună cu vodca pe care o cumpărase în acea seară.

Pe acelaşi subiect

O a treia persoană a căzut pradă criminalului

Conform informaţiilor, Yadne a mers să omoare și un alt bărbat, de 52 de ani, înainte de a-l mânca și pe el. Poliția a găsit cadavrul celui de-al doilea bărbat pe care l-a ucis într-o locație diferită de cea a celor doi prieteni pe care i-a înjunghiat până la moarte.

Criminalul a fost reținută rapid, câteva ore mai târziu, și a mărturisit imediat că le-a ucis pe toate cele trei persoane, se arată în raport. Yadne a fost supus unor teste psihiatrice în urma crimelor din cauza naturii lor. Acestea au constatat că era sănătos din punct de vedere psihic când a comis crimele și actele de canibalism, au spus surse din forțele de ordine. Ucigașul a primit ordin să-și ispășească pedeapsa fără eliberare, într-o închisoare cu un regim dur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un ucigaş-canibal, care şi-a devorat victimele în timp ce consuma vodcă, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în Rusia