Antena Meniu Search
x

Foto Câţi bani a dat o gravidă ca să arate "fenomenal" la naştere. A fost dezamăgită crunt la final: marele regret al tinerei din UK

O tânără gravidă a vrut să se asigure că va arăta excelent în ziua când îşi aduce pe lume bebeluşul. Melissa Oakes a plătit nu mai puţin de 115 euro pentru gene false, bronz şi sprâncene, dar a ajuns la o realizare tristă. Mămica din Marea Britanie, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că "tot a arătat oribil". în ziua marelui eveniment.

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 16:23

Să naşti nu e deloc uşor, iar în vreme ce multe mămici se gândesc la orice altceva mai puţin la modul în care arată în aceste clipe grele, altele sunt îngrozite că nu vor arăta suficient de bine în ziua marelui eveniment. Potrivit Mirror, o femeie de 28 de ani din Marea Britanie a fost hotărâtă să ţină situaţia sub control şi să arate ca la petrecere pe masa de naştere, unde a fost supusă unei operaţii cezariene.

A vrut să arate perfect la cezariană

Melissa Oakes şi-a făcut din timp programările la salon, după ce a aflat data la care urma să nască prin cezariană. Însă, în ciuda tutror eforturilor, femeia spune că a arătat "oribil" la final.

A dat 58 de euro pe un set de gene false ruseşti, aplicate fir cu fir, şi alţi18 euro pentru a-şi face sprâncenele. În plus, era atât de nemulţumită de rezultat încât a apelat la un bronz artificial cu o zi înainte de operaţie. Şi-a pus şi unghii albastre cu gel, care au costat-o încă 30 de euro. 

Pe acelaşi subiect

Peste 115 euro daţila salon de gravidă

Coafată cu bucle şi dată cu cremă, s-a dus la spital să nască. Iubitul tinerei, care are tot 28 de ani, a zis că s-a purtat "nebuneşte". Acum, Melissa spune că, deşi înainte de naştere a dat peste 115 euro pe tratamente cosmetice, rutina ei de frumuseţe s-a schimbat radical de când a născut. Iar dacă va mai avea un copil, e convinsă că va proceda diferit.

"Încercam să-mi păstrez calmul, să mă relaxez cât de mult posibil. Nu îmi plăcea deloc cum arătam. Dar până la urmă totul a fost pentru ea, fiica mea. Pozele făcute de iubitul meu sunt cele mai groaznice din viaţa mea. Nimic din ce am făcut nu putea salva aparenţele", spune Melissa Oakes.

Copilul a venit pe lume sănătos, iar fetiţa a fost botezată Leonora Shaw.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Câţi bani a dat o gravidă ca să arate "fenomenal" la naştere. A fost dezamăgită crunt la final: marele regret al tinerei din UK