Antena Meniu Search
x

Copilă de 8 ani, omorâtă în bătaie de bunica ei. Fetița n-a fost lăsată să-și trăiască copilăria: "A fost lovită atât de grav"

O fetiţă de doar 8 ani a fost omorâtă în bătaie de bunica ei, marți. Femeia, în vârstă de 72 de ani, era tutorele legal al copilei, dar și al celorlați nepoți. Aceştia locuiau în Nashville, Carolina de Nord, SUA.

de Cristina Cruceru

la 09.02.2023, 09:33

Copilă de 8 ani, omorâtă în bătaie de bunica ei
Copilă de 8 ani, omorâtă în bătaie de bunica ei - Shutterstock, Mirror

Patricia Ann Ricks, în vârstă de 72 de ani, era tutorele legal al nepoatei sale în vârstă de 8 ani. Acestea locuiau împreună cu ceilalți frați ai micuței, în Nashville, Carolina de Nord, SUA. Copila şi-a pierdut viața din cauza rănilor provocate de propria bunică, care a bătut-o până la moarte. Poliția a fost anunțată după ce fetița a fost dusă, marți, la un spital cu răni grave, unde a fost declarată decedată.

"Minora în vârstă de 8 ani a fost lovită atât de grav de către bunică, încât a murit din cauza rănilor", a precizat poliția într-un comunicat, conform presei străine.

Fetița a murit la spital

Când a fost dusă la spital, copila avea răni grave pe tot corpul și la cap. Autoritățile au declarat că tragedia s-a întâmplat marți. Bunica copilei nu a făcut nicio declarație atunci când a fost anchetată la biroul șerifului. A fost arestată și nu are dreptul să fie eliberată pe cauțiune. Femeia a fost acuzată de crimă de gradul întâi și de abuz asupra copilului, căruia i-a provocat răni grave. Aceasta urmează să apară în fața instanței, relatează Mirror.

De asemenea, polițiștii au mers la locuința bătrânei pentru a face cercetări. Detectivii nu au putut stabili un motiv pentru moartea îngrozitoare a copilului, dar au spus că o anchetă este în curs de desfășurare. Ceilalți frați ai fetiței au fost luați din casa lui Ricks și se află în custodia serviciilor sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Copilă de 8 ani, omorâtă în bătaie de bunica ei. Fetița n-a fost lăsată să-și trăiască copilăria: "A fost lovită atât de grav"