Antena Meniu Search
x

Foto O fetiță de 6 ani s-a întors de la școală bătută și cu părul tăiat, în UK. Mama ei trage un semnal de alarmă: "A venit cu tăieturi pe față"

O mamă din Midlothian, UK, face un apel disperat legat de bullyingul în școli, după ce fiica ei de doar șase ani a fost agresată de către colegii de clasă. Fetița s-a întors de la școală rănită și i-a mărturisit mamei ei că a fost tăiată chiar și cu o foarfecă.

de Cristina Cruceru

la 06.02.2023, 11:23

O fetiță de 6 ani s-a întors de la școală bătută și cu părul tăiat, în UK
O fetiță de 6 ani s-a întors de la școală bătută și cu părul tăiat, în UK - Profimedia, Mirror

O mamă din UK este revoltată de situațiile prin care a fost nevoită să treacă fetița ei de 6 ani, chiar la școală. Femeia a povestit, pentru presa străină, cum copila a fost agresată de către colegi și chiar tăiată cu o foarfecă.

Femeia susține că se teme pentru viața fiicei ei și tocmai din acest motiv trage un semnal de alarmă. Aceasta nu a dorit să i se dezvăluie numele, însă a declarat că a fost îngrozită de incidentele în care a fost implicată minora la o școală din Midlothian, Scoția. Ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care conducerea școlii a investigat aceste cazuri.

Vorbind sub anonimat pentru Edinburgh Live, citat de Mirror, ea a povestit cum fiica ei venea adesea acasă cu tăieturi și vânătăi, majoritatea incidentelor având loc când copilul avea cinci ani. Părintele a făcut publice imagini cu rănile. Ea a mărturisit, de asemenea, despre efectul psihologic pe care incidentele l-au avut asupra fiicei sale, spunând că acum îi este frică să meargă la școală. De asemenea, părintele a recunoscut că nu știe la cine să se adreseze, pentru a se asigura că fata ei este în siguranță la școală.

Fetița ar fi fost tăiată cu o foarfecă

Pe acelaşi subiect

Dintre incidentele care au avut loc, femeia a spus că fiica ei a fost strangulată în mai multe rânduri, lovită cu pumnii și că i-a fost smuls și tăiat părul de către bătăuși. Fetița a fost rănită după ce a căzut de la înălțime și s-a lovit la cap.

Mama ei a mărturisit că: Am observat prima dată că ceva nu era în regulă, de Paște, în 2022. A venit acasă cu multiple tăieturi pe față. Profesorul a spus că nu știe cum s-a întâmplat. Apoi mi-a spus că cineva a apucat-o de gât la locul de joacă, în aprilie, și că avea urme de degete pe gât a doua zi.

Am cerut, de asemenea, consiliere juridică în urma unui incident, care a avut loc după ce fiica mea ar fi căzut în cap de la înălțime. A fost rugată să pună ceva pe un scaun și a căzut, dar consiliul ne-a spus că, în urma unei anchete interne, fiica mea se legăna pe scaun și a căzut. Vreau ca fiica mea să fie în siguranță, nu atac profesorii sau copiii.

Un purtător de cuvânt al Consiliului Midlothian a declarat că: Luăm foarte în serios toate acuzațiile de hărțuire. În cadrul școlii și în cadrul diviziei de servicii pentru educație și copii există proceduri pentru a trata incidentele raportate și pentru a răspunde la îngrijorări și plângeri."Aceste proceduri au fost urmate și preocupările familiei au fost investigate pe deplin. Școala s-a întâlnit cu părintele și va continua să colaboreze cu acesta pentru a rezolva orice problemă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fetiță de 6 ani s-a întors de la școală bătută și cu părul tăiat, în UK. Mama ei trage un semnal de alarmă: "A venit cu tăieturi pe față"