Antena Meniu Search
x

Galerie foto Crimă cu sânge rece: O femeie a fost găsită moartă în casă la două zile după ce a semnat o asigurare de viaţă, în SUA. Soţul a fost reţinut

O femeie din Texas a fost găsită moartă la două zile după ce a semnat o poliță de asigurare de viață de 250.000 de dolari. Soţul este principalul suspect pentru uciderea ei, potrivit poliției.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 16:54

Christopher Collins, în vârstă de 41 de ani, a fost acuzat de moartea soției sale, Yuan Hua Liang, după ce trupul ei a fost găsit în casa lor Cypress, pe 18 noiembrie. Poliția a spus că Collins a făcut tot posibilul să-i convingă pe anchetatori că soția sa a fost ucisă de intruși în casa lor de pe Clayton Bluff, în zona Houston.

Procurorii spun că bărbatul și-a ucis soția la doar două zile după ce Liang a semnat o poliție de asigurare de viață în valoare de 250.000 de dolari. Femeia, în vârstă de 46 de ani, s-a dovedit că avea o singură rană prin împuşcare la cap, au spus medicii legiști.

Autoritățile cred că glonțul a fost tras cu o armă de foc de calibru .22 sau .25. Collins le-a spus deputaților că soția lui i-a cumpărat un pistol de 0,9 mm, dar a adăugat că nu are muniție. Cu toate acestea, mai târziu, ofițerii au găsit un cartuș de .22 mm în buzunarul lui. În urma autopsiei s-a constat că femeii i-a fost pusă pe cap ulterior o pungă de pânză.

Vecinii au auzit o ceartă în ziua în care femeia a murit

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au adăugat că un vecin a raportat că a auzit o ceartă din casă în aceeași zi în care corpul lui Liang a fost descoperit de autorități. Un raport al poliției afirmă că bărbatul a chemat poliţia pentru a solicita o verificare a bunăstării soției sale, după ce a susținut că a primit un mesaj text de la Liang cu privire la cineva care a intrat în casa lor.

''Apelantul a raportat că a pierdut contactul cu soția sa, la scurt timp după ce aceasta a raportat un bărbat suspect în apropierea reședinței lor. Poliţistul a intrat în casă împreună cu soțul și au descoperit-o pe soție decedată'', se arată în comunicat. Se pare că nu au fost semne de intrare forțată. Ofițerii au observat că ușa din spate era descuiată, iar patru câini se aflau în curtea din spate.

Bărbatul a fost reținut, iar cauţiunea se ridică la 150.000 de dolari și este de așteptat să își facă prima apariție în instanță luni. Întrebat de ofițeri de ce nu a verificat camerele de supraveghere ale casei, Collins a spus că nu a existat nicio înregistrare, potrivit Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Crimă cu sânge rece: O femeie a fost găsită moartă în casă la două zile după ce a semnat o asigurare de viaţă, în SUA. Soţul a fost reţinut