Antena Meniu Search
x

Doi soţi români şi fiul lor 18 de ani au fost găsiţi morți în casă, în Spania. Fiica lor a fost cea care a descoperit nenorocirea

Trei membri ai unei familii au murit, duminică, în urma intoxicației cu monoxid de carbon, în locuința lor din Catarroja, Spania, scrie La Vanguardia. Victimele sunt doi soți din România și fiul lor de 18 ani, iar descoperirea macabră a fost făcută de fiica lor, potrivit agenției EFE.  

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 20:18

Vezi și

Alarma a fost dată în jurul orei 02:30 AM, când fiica celor doi s-a întors acasă, potrivit autorităților. Tragica veste a fost confirmată de vecinii familiei, dar și de primarul localității, Jesus Monzo, care a promis că îi va oferi tot sprijinul său fiicei victimelor, scrie EFE.

Potrivit investigațiilor preliminare cele trei persoane și animalele lor de companie, un câine și o pisică, nu au mai putut fi salvate, fiind deja decedați din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. 

Vecinii au povestit că românul lucra ca mecanic, soția sa era menajră, iar familia nu se baza pe ajutor social din partea municipalității, potrivit RTVE.es.

În localitatea Catarroja a fost declarat doliu local pentru astăzi, iar steagurile vor fi coborâte în bernă pentru toată ziua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi soţi români şi fiul lor 18 de ani au fost găsiţi morți în casă, în Spania. Fiica lor a fost cea care a descoperit nenorocirea