Antena Meniu Search
x

Video Cum au sfârşit fiicele mamei din Grecia acuzate de omor. Trei morţi suspecte, în trei ani: ''Criminalo, recunoaşte-ţi crima!''

O mamă din Grecia este acuzată că şi-a omorât cele trei fiice în decursul a trei ani. În vârstă de 34 de ani, femeia a intrat în vizorul poliţiei în ianuarie, 2022, când fata în vârstă de 9 ani a murit după ce a fost otrăvită cu ketamină.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 21:50

Profimedia Images; Athena Pictures Vezi și

În august, autorităţile au început să cerceteze şi decesele celorlalte două fete ale femeii şi au descoperit că au murit asfixiate, una în 2019, cealaltă în 2021. Mama a fost judecată pentru faptele îngrozitoare abia acum, la tribunalul din Atena. 

Aflată în detenţie provizorie într-o închisoare de înaltă securitate, Roula Pispirigou este acuzată de "tentativă de omucidere intenţionată cu premeditare" şi "omucidere intenţionată cu premeditare" împotriva fiicei sale cele mai mari, la Înalta Curte din Atena.

Avocatul său, Alexis Kougias, ar urma să ceară fuziunea celor două dosare în deschiderea procedurii luni şi o amânare a procesului, potrivit unei surse judiciare.

Mulţimea este furioasă: "Dacă a făcut asta, trebuie spânzurată"

Pe acelaşi subiect

Acest presupus triplu infanticid, într-o ţară unde crimele sunt rare, a stârnit furie şi o mare dezbatere mediatică. În aprilie anul trecut, guvernul grec a fost nevoit să lanseze un apel la "calm" în urma îndemnurilor la moarte adresate femeii şi să ceară populaţiei să îi lase pe anchetatori să îşi facă treaba. La puţin timp după arestarea sa, acuzata, flancată de poliţişti puternic echipaţi şi purtând căşti, era protejată de o vestă antiglonţ în timpul sosirii sale haotice la Palatul de Justiţie din Atena.

Au fost de asemenea desfăşurate forţe speciale în timp ce mulţimea striga: ''Criminalo, recunoaşte-ţi crima''.

Printre manifestanţi, o femeie a declarat la televiziune: "Dacă chiar a făcut asta, trebuie spânzurată. Asta e tot!".

Pe faţada domiciliului său din Patras, unde s-a adunat de asemenea o mulţime furioasă, necunoscuţi au scris: "Moarte ucigaşilor de copii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cum au sfârşit fiicele mamei din Grecia acuzate de omor. Trei morţi suspecte, în trei ani: ''Criminalo, recunoaşte-ţi crima!''