Antena Meniu Search
x

"Deranjat de zgomot", un român a tăiat cauciucurile a 91 de mașini parcate pe opt străzi, într-un cartier din Linz, Austria

Zeci de șoferi care și-au lăsat mașinile parcate pe mai multe străzi din cartierul austriac Bindermichl, în Linz, s-au trezit cu anvelopele tăiate. Autorul, un român de 43 de ani, a fost prins în urma vizionării imaginilor filmate de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2021, 10:43

"Deranjat de zgomot", un român a tâiat cauciucurile a 91 de mașini, pe opt străzi, într-un cartier din Linz, Austria - shutterstock.com / imagine ilustrativă

În perioada aprilie - octombrie, românul ar fi avariat nu mai puțin de 91 de mașini, toate fiind parcate pe opt străzi din cartierul său.

Cei 65 de păgubiți care s-au trezit cu anvelopele tăiate au depus plângeri la poliție, în speranța că făptașul o să fie prins. Și a fost, în cele din urmă. Oamenii legii au dat de urma individului, după ce au verificat înregistrările surprinse de o cameră de supraveghere.

Românul și-a ales "victimele" la întâmplare

Potrivit polițiștilor, de cele mai multe ori, românul ar fi ales la întâmplare "victimele". El nu și-a recunoscut fapta, dar le-a spus ofițerilor că s-a simțit, în repetate rânduri, deranjat de zgomotul făcut de mașinile vecinilor săi.

O anchetă în acest caz este în plină desfășurare, paguba produsă fiind de câteva zeci de mii de euro, relatează publicația Nachrichten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Deranjat de zgomot", un român a tăiat cauciucurile a 91 de mașini parcate pe opt străzi, într-un cartier din Linz, Austria