Antena Meniu Search
x

Foto Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru o întâlnire pe Tinder. Micuța ar fi mâncat perna, înainte de moarte

Ies la iveală noi detalii despre tragedia care a marcat Italia. Alessia Pifferi, o femeie în vârstă de 36 de ani din Milano, și-a lăsat fetița de doar un an și jumătate singură timp de șase zile, pentru a petrece cu iubitul pe care îl cunoscuse pe Tinder. Înainte de a pleca de acasă, individa a sedat-o pe micuță, ca să stea fără griji. Copila, flămândă și fără apă, nu a avut nicio șansă. Ar fi ros perna pe care stătea, în ultimele clipe din viață, încercând să se hrănească. Atenție, informații ce pot afecta emoțional.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 17:55

Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru un date pe Tinder. Micuța a mâncat perna, înainte de moarte
Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru un date pe Tinder. Micuța a mâncat perna, înainte de moarte - Profimedia Images

Lăsată singură acasă, timp de aproape o săptămână. Așa a murit Diana, o copilă nevinovată de doar un an și jumătate. Lângă ea, pe pat, se afla doar o sticlă goală. Pampersul pe care îl purtase era rupt, iar cel vechi ros de viermi. A murit, la propriu, de foame și de sete. Potrivit Corriere della Sera, pe data de 14 iulie, mama ei, Alessia Pifferi, a plecat în jurul orei 19 pentru a petrece în Leffe (Bergamo) alături de noul iubit, pe care îl întâlnise pe Tinder.

Anchetatorii au găsit o casă a groazei. Într-o sticlă inscripționată cu "En", găsită în bucătărie, se aflau benzodiazepine, semn că obișnuia să o sedeze pe copilă, cel mai probabil pentru a sta liniștită. "Mi-a dat-o o persoană pe care o cunoșteam", a încercat să se scuze femeia, în zadar. Diana murise într-o stare de slăbiciune extremă, cu răni pe corp, de la lipsa de îngrijire. Fusese lăsată singră cu zilele, nu doar în acest ultim episod fatal. 

"Nu sunt o mamă rea", s-a scuzat femeia care și-a lăsat fetița să moară de foame, în Italia

Conform sursei citate, miercuri dimineață, atunci când individa s-a întors acasă, a găsit-o pe Diana fără suflare. Stătuse singură timp de șase zile. "Am văzut că nu mișcă. Am lovit-o ușor pe spate. I-a pus picioarele în chiuvetă, să o ud, dar nu a reacționat. Nu sunt o mamă rea", a povestit ea. Femeia a sunat la 118, numărul local de urgență, după care a alertat vecinii, însă era mult prea târziu.

Pe acelaşi subiect

În fața procurorului de caz, Alessia Pifferi a povestit că intenționa să se întoarcă în doar două zile acasă, dar a rămas fără cuvinte atunci când a fost întrebată de ce nu a făcut-o. Pe partenerul ei din Leffe l-a mințit, spunând că micuța este în grija surorii ei, de teamă că "va fi judecată". De asemenea, vecinilor le-a spus că o bonă va sta cu Diana, cât timp este plecată din localitate. Însă nimeni nu a intrat în casă în toate acele zile în care micuța a agonizat.

Baloane albe şi rugăciuni pentru micuța Diana

Vecinii femeii o descriu pe Alessia ca pe o persoană care nu era deloc de încredere. Ca ultim omagiu, o vecină a legat cu panglici albe baloane de aceeași culoare, acestea având diverse mesaje de adio scrise pe ele: ''Bună Diana!'', ''Îngerule!''. În zonă, puțini vor să vorbească. Cu siguranță nu mama Alessiei. Imediat ce a sosit la locul tragediei, propria casă, aceasta le-a strigat reporterilor: ''Dă-te înapoi sau te reclam!''. 

În aceeași clădire, explică vecinii, locuiește şi fostul soț al Alessiei, de care era despărțită deja de trei ani: "Nu era o mamă bună, nu se juca niciodată cu fetiţa, nu o scotea la plimbare. O ținea mereu în cărucior. Era o persoană oarecum timidă''. Femeia nu era tocmai prezentă nici pe reţelele de socializare, postând doar ocazional poze în oglindă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru o întâlnire pe Tinder. Micuța ar fi mâncat perna, înainte de moarte