Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârșit groaznic pentru un român, în Italia. A fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă, carabinierii caută criminalii

Sfârșt tragic pentru un român, în Italia. Bărbatul de 45 de ani a fost găsit mort, cu gâtul tăiat, în casa lui din localitatea Caselle Lurani din provincia Lodi, Lombardia. Carabinierii au făcut descoperirea macabră în această dimineață, în jurul orei 4:00. 

de Veronica Micu

la 29.07.2022 , 12:43

Potrivit jurnaliștilor La Repubblica, carabinierii au ajuns la fața locului, alarmați de vecinii românului. Oamenii au fost treziți de scandalul din apartamentul bărbatului, așa că au sunat la poliție.

Românul a fost găsit în casă cu gâtul tăiat

Prima ipoteză a anchetatorilor, după ce l-au descoperit pe român fără suflare în casă, cu răni înjunghiate la nivelul gâtului, este cea a crimei.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul de 45 de ani locuia în aceeași casă cu alte două persoane: un cetățean italian de aproximativ 40 de ani, care este audiat în prezent de carabinieri, și un nord-african în vârstă de 25 de ani, care a fugit este dat în urmărire.

Tânărul este căutat, la această oră, inclusiv cu elicopterul. Imagini, aici

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Sfârșit groaznic pentru un român, în Italia. A fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă, carabinierii caută criminalii