Antena Meniu Search
x

După un an plin de ghionion, o femeie a aflat că a câștigat la loterie, în timp ce se afla în sala de așteptare pentru o operație, în Anglia

Și-a pierdut soțul, casa i-a fost inundată și ea însăși s-a îmbolnăvit. După un an de ghinion, o femeie a avut însă parte de surpriza vieții sale.

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 17:20

În timp ce se afla în sala de așteptare a unui medic pentru o operație, Caroline Walsh din Anglia și-a dat seama că a câștigat 300.000 de lire sterline, cu un loz răzuibil, pe care și l-a cumpărat în drum spre cabinet.

Cu greu, femeia de 58 de ani s-a abținut să nu îi spună medicului despre succes, deoarece voia ca fiii săi să fie primii care află. „Trebuie să mulțumesc că doctorul nu mi-a luat tensiunea, ar fi ajuns până la acoperiș. Nu aș fi putut să-i spun ce a cauzat asta pentru că am vrut ca fiii mei să fie primii care să afle. Am vorbit cu ei imediat ce am ieșit din operație și nu le venea să creadă! Suntem cu toții în stare de șoc. Amândoi sunt mari și au copiii lor, așa că banii ne vor ajuta păe toți”, a declarat câștigătoarea.

Succesul a venit după un an de ghinion

Succesul vine la un an de când soțul lui Caroline, Mike, cu care a fost căsătorită timp de 34 de ani, a murit de cancer. Cuplul obișnuia să joace în mod regulat la Loteria Națională, iar văduva a spus că lui Mike i-ar fi plăcut toate astea.

„Mike și cu mine obișnuiam să jucăm împreună la Loteria Națională și să vorbim despre ce am face dacă am câștiga. I-ar fi plăcut toate astea. Întotdeauna a spus că vrea să ne mutăm în Spania dacă câștigăm, dar, deocamdată, cred că va fi fericit să știe că voi avea grijă de mine".

Moartea lui Mike a coincis cu o serie de ghinioane. Pierderea soțului ei a făcut-o pe Caroline să aibă un atac de lupus, iar în timp ce se afla de șase săptămâni în spital, casa ei a fost inundată. Ea a fost forțată să se pensioneze anticipat anul trecut din cauza stării de sănătate. „Anul trecut a fost îngrozitor, dar lucrurile se îmbunătățesc cu siguranță. Primul lucru pe care îl voi face este să-mi transform grădina. Vreau să o transform într-un spațiu ușor de gestionat și unde să mă pot bucura când soarele strălucește”, a mai povestit Caroline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » După un an plin de ghionion, o femeie a aflat că a câștigat la loterie, în timp ce se afla în sala de așteptare pentru o operație, în Anglia