Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Era îngerul meu". Logodnicul Paraschivei, românca din Italia care a murit carbonizată pe o autostradă, în lacrimi. Cei doi urmau să se căsătorească în martie

O aştepta să îşi petreacă weekendul împreună, aşa cum făceau mereu, însă în ziua când ea nu a mai apărut a înţeles că s-a întâmplat ceva grav. Apoi au venit poliţiştii şi l-au anunţat să se aşeze. A ştiut atunci că va afla o veste cumplită, care îi va schimba viaţa.

de Monica Palade

la 08.02.2022, 16:51

Paraschiva Huțu, o româncă de 56 de ani, a murit sâmbătă, 6 februarie, într-un cumplit accident pe autostrada A4 din nordul Italiei. Un şofer sloven, în vârstă de 49 de ani, a intrat pe contrasens cu mașina pe banda de viteză care ducea spre Trieste.

A rulat cu peste 160 km/oră aproximativ 20 de kilometri, cu celelalte mașini care au reușit să-l ocolească. Paraschiva, „Paola” cum îi spunea omul iubit, nu a mai putut însă să evite impactul, care a fost devastator. Mașina Paraschivei a luat foc cu ea înauntru, iar femeia a murit carbonizată prinsă între fiarele contorsionate.

Sergio Cotoloni, logodnicul şi iubitul femeii, nu îşi poate stăpâni lacrimile pentru cea care ar fi trebuit să îi devină soţie în luna martie. „Paola era îngerul meu. Era o persoană de care aveam nevoie lângă mine ca de apă. Nu era doar o simplă parteneră, aveam o iubire profundă care ne unea”, a povestit Sergio pentru Antenna Tre.

A murit carbonizată fără nicio şansă de a ieşi din maşină

Pe acelaşi subiect

Cei doi erau divorţaţi de foştii lor parteneri şi se cunoşteau de mult timp. Au ajuns însă să se iubească, motiv pentru care au decis să îşi unească şi destinul. În 2021, Sergio a fost diagnosticat cu SLA, (scleroza laterală amiotrofică), dar cu Paola alături, totul părea mult mai uşor şi suportabil pentru el.

„Din păcate, în această perioadă ne vedeam doar la sfârșit de săptămână, ea era ocupată, lucra la fabrica De Longhi, iar eu sunt acasă, în concediu de boală. O aşteptam aşa cum un copil îl aşteaptă pe Moş Crăciun, o aşteptam cu adevărat cu braţele deschise”.

Când a văzut sâmbătă că femeia nu mai apare, a încercat să o sune, dar fără succes. Poliţiştii au fost cei care i-au dat cumplita veste. „Mi-au spus că trebuie să mă aşez. Nici nu trebuiau să mai spună ceva, am înţeles imediat că este vorba de o tragedie. Nu există cuvinte, nu pot să o descriu”, a mai spus iubitul Paraschivei.

Sergio, împreună cu cei doi fii ai Paraschivei, care trăiesc în Germania, au angajat un avocat care să urmărească tot ce înseamnă cazul. „Va iniția procedurile prin care familia va primi trupul, care practic nu mai există, sunt doar câteva bucăți care au mai rămas din el. Nu înţeleg cum de-a putut merge atâția km fără ca nimeni să-l oprească. Desigur, nu-i comanzi destinului, nu mai poţi da timpul înapoi”, a mai spus Sergio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Era îngerul meu". Logodnicul Paraschivei, românca din Italia care a murit carbonizată pe o autostradă, în lacrimi. Cei doi urmau să se căsătorească în martie