Antena Meniu Search
x

Video O româncă a murit carbonizată, pe un drum din Italia. A fost spulberată cu peste 160 km/oră, de o mașină care rula pe sensul greșit

Destinul unei românce care trăia de 10 ani în Italia s-a frânt la 56 de ani, în urma unui tragic accident pe A4, pe tronsonul dintre Monfalcone Est și Duino. Femeia mergea la Trieste, la partenerul său Sergio, cu care urma să se căsătorească luna viitoare. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.02.2022, 09:39

Nenorocirea a avut loc sâmbătă dimineață. 

Paraschiva Huțu, "Paola" cum îi spuneau apropiații, era de loc din Roșcani, județul Iași, dar venise în Italia în urmă cu zece ani, pentru a fi îngrijitoare. Acum, Paraschiva, mamă a doi copii care trăiesc în Germania, lucra pentru De Longhi și locuia în San Biagio di Callalta, în provincia Treviso.

Paraschiva urma să se căsătorească în martie

Sâmbătă dimineață, românca de 56 de ani se afla la volanul mașinii sale, în drum spre viitorul ei soț. Urma să petreacă împreună sfârșitul de săptămână, dar a fost ucisă de o mașină care circula cu o viteză nebună, în direcția greșită.

Pe acelaşi subiect

Potrivit publicației Il Piccolo, tragedia s-a produs înainte de ora 9.00, lângă Duino.

Dinamica accidentului a fost reconstituită de polițiștii rutieri. Carabinierii au transmis concluziile Parchetului, ancheta fiind încredințată procurorului Matteo Tripani.

Românca a murit carbonizată în mașină

Din primele informații, un șofer sloven în vârstă de 49 de ani a intrat cu mașina pe banda de viteză care ducea spre Trieste, însă din sens opus. A rulat cu peste 160 km/oră aproximativ 20 de kilometri, cu celelalte mașini care au reușit să-l ocolească. Din păcate, românca s-a trezit cu autoturismul slovenului în față și nu l-a mai putut evita. Impactul a fost devastator. Mașina Paraschivei a luat foc cu ea înauntru, prinsă între fiarele contorsionate. A murit carbonizată.

În schimb, șoferul vinovat de producerea tragediei, Aleš Gomolj, un sloven din Koper, a scăpat nevătămat. A ieșit pe picioarele lui din mașină și, în loc să încerce s-o ajute pe româncă, a luat-o la fugă pe autostradă. O cameră de bord l-a filmat pe individ cu fuge pe drum și momentul în care este prins de polițiști. Acum, bărbatul se află în spital, păzit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În afară de câteva vânătăi, Gomolj nu are nimic, iar rezultatul la alcooltest a ieșit negativ.

Șoferul nu băuse și nu consumase droguri. 

"Visele noastre împreună, acum totul s-a terminat!"

Paraschiva și Sergio urmau să se căsătorească luna viitoare. La el mergea românca în momentul producerii tragediei. Bărbatul de 58, din Trieste, este devastat.

"Sunt bolnav de SLA și am pierdut-o pe Paola mea. Cum voi supraviețui fără persoana care a fost viața mea? Ea a fost viața mea, iubirea mea. Ne iubeam de ani de zile... ea hotărâse să rămână cu mine acceptând chiar și boala mea gravă. Ea a știut să mă ajute. A făcut-o cu grijă și dragoste", mărturisește îndurerat italianul

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea și nu exclud ipoteza ca slovenul să fi încercat să-și pună capăt zilelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O româncă a murit carbonizată, pe un drum din Italia. A fost spulberată cu peste 160 km/oră, de o mașină care rula pe sensul greșit