Antena Meniu Search
x

"Era ori el ori fiica mea". O mamă a înjunghiat mortal pitbullul familiei, după ce câinele i-a atacat fetiţa de doar un an

O mamă a fost nevoită să înjunghie mortal unul dintre câinii bunicii sale, din rasa pitbull, după ce l-a prins că acesta îi mutila fiica de doar un an pe podeaua casei lor din Los Angeles.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.04.2022, 11:30

Ruby
O mamă a înjunghiat mortal pitbullul familiei, după ce câinele i-a atacat fetiţa de doar un an - Fox 11 LA

Ruby Cervantes a fost atacată de ambii câini ai bunicii sale, în Pico Rivera, duminică seara. Familia a declarat pentru NBC LA că patrupezii în vârstă de trei ani, pe nume Butch şi Raider, nu manifestaseră niciodată până în acel moment un comportament agresiv. Aceştia fuseseră lăsaţi în casă pentru că urmau să fie spălaţi, da într-un moment total neaşteptat, unul dintre ei a sărit brusc să o atace pe Ruby.

„A fost foarte înfricoșător, am crezut că fiica mea va muri”, a spus mama micuţei, Jamie Morales, pentru CBS LA. „M-am simțit neputincioasă. Eram neputincioasă şi nu ştiam ce să fac. Singurul gând în mintea mea era că trebuia să-l ucid, trebuia să o fac. Era ori el ori fiica mea”

Declanșat de țipetele bebelușului, celălalt câine a început să mârâie şi să sară de asemenea la atac, muşcând-o de mâini şi de picioare. Câțiva membri ai familiei au încercat cu disperare să scoată fălcile câinilor de pe copil, dar fără niciun rezultat. Jamie a apucat în acel moment un cuţit şi a început să înjunghie animalele, relatează Daily Mail.

Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital şi operată

Pe acelaşi subiect

Ruby s-a ales cu un şold rupt şi mai multe răni la umăr şi cap în timpul atacului, dar a fost operată cu succes la Centrul Medical LAC+USC, medicii fiind încrezători în şansele sale de recuperare completă.

Un pitbull a murit la fața locului în urma plăgilor înjunghiate, în timp ce celălalt a fost luat de un echipaj de la Los Angeles County Animal Care pentru a fi eutanasiat.

Bunica lui Ruby, Margaret Morales, a povestit că a fost trezită de țipete și s-a grăbit să coboare la parter unde a văzut scena teribilă: câinii sfâşiau copilul, în timp ce părinţii încercau să îi îndepărteze.

„Am intrat în bucătărie și atunci am (văzut)... cele două fiice ale mele și fiul meu pe podea, încercând să tragă câinii”, a spus ea pentru ABC7. Câinele era prins de piciorul ei stâng. Atunci a trebuit să-mi bag mâna în fălcile lui și să le deschid și atunci a eliberat-o”.

Mai mulţi membri ai familiei au fost răniţi în timpul atacului

Mai mulți membri ai familiei au suferit răni, încercând în zadar să oprească atacul, înainte ca Jamie să pună mâna pe cuţit. Şi ea a suferind mai multe răni la nivelul feţei, după ce unul dintre pitbulli a sărit pe ea, muşcând-o de obraz şi buză.

Sora lui Jamie - mătușa lui Ruby - a suferit și ea răni în urma atacului, iar bunica a avut nevoie de mai multe copci, după ce unul dintre patrupezi i-a strâns mâna între fălci în timp ce încerca să-şi elibereze nepoata. Rudele au declarat că sunt şocate de cele întâmplate, doarece câinii erau în familie de când erau doar nişte pui şi nu au fost niciodată violenţi sau agresivi.

Peste 4,5 milioane de oameni sunt mușcați de câini în fiecare an în Statele Unite, 800.000 dintre victime necesită îngrijiri medicale, potrivit Asociației Americane de Medicină Veterinară. În cadrul studiilor, 22,5% din mușcăturile de câini raportate - cel mai mare procent dintre rase - au fost atribuite celor din rasa pitbull, potrivit Asociației Americane a Spitalelor pentru Animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Era ori el ori fiica mea". O mamă a înjunghiat mortal pitbullul familiei, după ce câinele i-a atacat fetiţa de doar un an