Antena Meniu Search
x

Foto "Erau stăpâniți de Satana". Un bărbat şi-a ucis soţia şi doi fii de 16 ani şi 5 ani. Singura supravieţuitoare, o fiică găsită în stare de şoc în casa din Italia

Caz de groază în Italia, unde un bărbat şi-a ucis soţia şi doi fii de 16 şi 5 ani. Singura supravieţuitoare este fiica de 17 ani, care a fost găsită în stare de şoc de poliţişti, dar care poate fi considerată martorul-cheie al cazului şocant.

de Monica Palade

la 11.02.2024, 21:50

Într-o clipă nebună, Giovanni Barreca, un zidar şi fanatic religios,în vârstă de 54 de ani, își ucide soția, pe Antonella Salamone, și doi dintre copii: Kevin, 16 ani, și Emanuel, 5 ani. Crima a avut loc în Altavilla Milicia, lângă Palermo.

Şi-a masacrat aproape întreaga familie

„Soția și copiii mei au fost stăpâniți de Satana”, le-a repetat zidarul în vârstă de 54 de ani le-ar fi repetat de mai multe ori carabinierilor care l-au ascultat ore întregi, după alarma trasă tot de el. Se pare că în ultima vreme bărbatul a vorbit adesea despre „prezențe demonice” și și-a acuzat soția și copiii că sunt „posedați de Satana”. Se pare că tripla crimă a avut loc în urmă cu cel puțin 36 de ore, după cum reiese dintr-o examinare medico-legală inițială a cadavrelor celor doi băieți. Trupul aproape complet carbonizat al Antonellei Salamone a fost găsit îngropat în grădina casei în care a avut loc masacrul familiei, scrie Il Mesaggerio.

Crima ar fi fost deosebit de brutală: unul dintre copiii uciși ar fi fost torturat și sugrumat cu lanțuri. Poliția a ajuns la casa ororilor după ce ucigașul a sunat. În această dimineață, în casă au găsit-o şi pe fiica cuplului, în vârstă de 17 ani, care - încă nu este clar de ce - a fost ferită de furia criminală a tatălui ei. Fata era în stare de șoc.

Pe acelaşi subiect

Barreca ar fi un fanatic religios. A fost adesea menționat în profilul său de pe Facebook de Roberto Amatulli, un autoproclamat pastor evanghelic, vindecător și frizer exorcist din Bari care pretindea că poate alunga diavolul. Potrivit unor zvonuri, în crimă ar fost implicați şi alţii. Conducătorul sectei este în prezent una dintre ipotezele examinate de anchetatori. Barreca era un credincios în Biserica Evanghelică, care în provincia Palermo are mai multe comunități religioase care, asigură primarul din Altavilla Pino Virga, „își trăiesc cultul cu sobrietate și fără excese”.

Singura supravieţuitoare, martor-cheie

Potrivit primelor infiormaţii, bazate pe povestea tinerei de 17 ani care a supraviețuit masacrului familiei ei, Giovanni Barreca s-a trezit în timpul nopții susţinând că a perceput prezențe demonice în casă. Adolecenta, singura supraviețuitoare, s-a dat jos din pat și a văzut trupurile fraților ei. Victime au căzut animalele de companie, ale căror rămăşiţe arse au fost găsite în grădina casei. Nu se știe încă dacă adolescenta s-a ascuns și, prin urmare, a fost ferită de furia tatălui ei sau a fost lăsată în mod deliberat în viață de tatăl ei. Anchetatorii încearcă să înțeleagă dacă a fost drogată.

Au început audierile, iar poliţiştii încearcă să afle dacă au fost implicate şi alte persoane. „Antonella Salamone mi-a spus că soțul ei, Giovanni Barreca, a bătut-o. Nu era fericită aici, voia să se întoarcă la Novara. Era un om bun. M-am gândit că poate Antonella își va părăsi soțul într-o zi și nu că va ajunge așa”, a declarat una dintre vecine şi prietena femeii ucise.

„Suntem cu toții foarte zguduiți, atât de tragedie, cât și de fundalul care se conturează. Mica noastră comunitate este cu adevărat în stare de șoc. Era o familie liniștită, care avusese doar câteva probleme economice. Dar problemele de violență în familie sau de maltratare nu au apărut niciodată”, a declarat Adnkronos Pino Virga, primarul orașului Altavilla Milicia. „Se vedea rar prin preajmă, era o persoană rezervată”, mai spune edilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Erau stăpâniți de Satana". Un bărbat şi-a ucis soţia şi doi fii de 16 ani şi 5 ani. Singura supravieţuitoare, o fiică găsită în stare de şoc în casa din Italia