Antena Meniu Search
x

Video Crimă la o petrecere de fiţe din staţiunea Padina. Un bărbat a fost înjunghiat de 20 de ori, iar printre cei audiaţi a fost şi Alex Velea

Crimă la un hotel de lux din Munţii Bucegi. Un bărbat de 41 de ani a fost omorât cu maceta în timpul unui petreceri, în staţiunea Padina. La petrecere cântau Alina Eremia, Antonia şi Alex Velea, iar acesta din urmă este audiat ca martor la Poliţie. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 11.02.2024, 14:58

Vezi și

Din primele informaţii, totul ar fi pornit pe seama unui conflict spontan. Nu se ştie însă de la ce. Sunt vehiculate mai multe variante, fie între victimă şi agresori, conflictul ar fi pornit pe seama lăutarilor sau din cauza unei femei. Totul s-a petrecut într-un hotel de 4 stele din staţiunea Padina, victima este un bărbat de 41 de ani din Târgovişte. 

Crimă la o petrecere de fiţe din staţiunea Padina

A avut parte de o moarte violentă, spun anchetatorii. A fost găsit de poliţişti fără suflare, prezenta 20 de plăgi provocate prin înjunghiere cu o macetă. Suspecţii sunt trei fraţi cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, iar cei trei ar face parte dintr-un clan cunoscut din Bucureşti.

Au fugit  după comiterea faptei la locul incidentului şi au fost găsiţi de poliţişti la cota 2000 Sinaia, iar în urma acestui incident au fost aduşi la Poliţia din Fieni, au fost scoşi acum şi se îndreaptă către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Unul dintre fraţi era tăiat la mână. 

La petrecere se aflau mai multe persoane publice, printre care şi Alex Velea care a fost audiat la poliţie în calitate de martor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crimă la o petrecere de fiţe din staţiunea Padina. Un bărbat a fost înjunghiat de 20 de ori, iar printre cei audiaţi a fost şi Alex Velea