Antena Meniu Search
x

Femeie de 30 de ani, găsită moartă la solar. Era o clientă fidelă a salonului de bronzat din Ţara Galilor

Solarul unde iubea să meargă pentru bronzul perfect a fost ultimul loc unde a păşit, pe propriile picioare, o femeie din Ţara Galilor. Aceasta a închis ochii pe vecie în salonul Lextan din Swansea, iar trupul ei fără viaţă a fost descoperit când era deja prea târziu pentru orice manevră de resuscitare. Familia îndoliată deplânge dispariţia tinerei, iar poliţiştii investighează circumstanţele morţii fulgerătoare.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 18:01

Femeia decedată era o clientă fidelă a salonului de bronzat
Femeia decedată era o clientă fidelă a salonului de bronzat - Shutterstock

O femeie de aproximativ 30 de ani a fost găsită, fără viaţă, într-un salon de bronzat din Swansea, Ţara Galilor. Poliţiştii au confirmat decesul acesteia, care ar fi fost o clientă fidelă a solarului respectiv, potrivit primelor informaţii citate de Mirror. Cadavrul a fost descoperit sâmbătă, iar paramedicii alertaţi de un apel telefonic nu au mai putut face nimic pentru a salva femeia. 

Trupul femeii a fost descoperit în salonul de bronzat. Circumstanţele morţii, neelucidate

Un purtător de cuvânt al solarului Lextan a declarat că persoana decedată le trecea desori pragul, dorind să-şi întreţină bronzul perfect. De asemenea, a precizat că personalul salonului va beneficia de consiliere psihologică în urma descoperirii macabre de la locul de muncă. Circumstanţele morţii sunt încă incerte. "Am fost alertaţi sâmbătă, în jurul orei 16:05, de serviciul de ambulanţă, în urma unui raport cu privire la trupul unei femei, găsit în fără viaţă în centrul comercial", a declarat detectivul inspector Gareth Jones, din cadrul Poliţiei South Wales. "Echipajele de urgenţă ajunse la faţa locului au descoperit cadavrul unei femei în jur de 30 de ani", a adăugat el. "În acest moment nu există suspiciuni asupra unei posibile crime. Rudele sale au fost informate, iar un prim raport a fost predat autorităţilor".

Angajaţii solarului Lextan au transmis condoleanţe familiei îndoliate, iar identitatea victimei nu a fost făcută publică. "Cooperăm cu anchetatorii pentru a duce la bun sfârşit investigaţia", a precizat purtătorul de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Femeie de 30 de ani, găsită moartă la solar. Era o clientă fidelă a salonului de bronzat din Ţara Galilor