Antena Meniu Search
x

"Mai bine mor decât să trăiesc urâtă". Spaima unei tinere din SUA, suspectă de cancer, după nenumărate vizite la solar

"Mai bine mor frumoasă decât să trăiesc urâtă". Sunt cuvintele unei tinere din Statele Unite, care iubeşte să meargă la solar, iar declaraţiile au stârnit controverse pe reţelele de socializare. Aceasta a trăit însă o mare spaimă doar câteva zile mai târziu, când a descoperit o aluniţă suspectă, posibil canceroasă.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 15:54

Tânăra a trecut prin spaima vieţii
Tânăra a trecut prin spaima vieţii - Instagram @stella.hoekstra

Sănătatea poate fi uneori neglijată, în încercarea unora de a atinge standarde nerealiste de frumuseţe, cu atât mai mult în era reţelelor de socializare şi a filtrelor de pe aplicaţii precum Instagram sau Snapchat. Pentru Stella, o tânără din SUA, vizitele regulate la solar erau sfinte, după cum a arătat inclusiv pe contul său de Tik Tok. Iar celor care au criticat-o ori sfătuit-o să nu exagereze cu bronzatul artificial, le-a răspuns fără ezitare: "Mai bine mor frumoasă decât să trăiesc urâtă. Nu îmi pasă dacă asta îmi va răpi 10 ani din viaţă."

Spaima trăită de tânăra din SUA

Totuşi, spaima pe care a trăit-o doar câteva zile mai târziu a făcut-o să-şi schimbe punctul de vedere. Recent, a mărturisit că a descoperit o aluniţă suspectă pe braţul drept, iar cancerul a devenit dintr-un simplu cuvânt o realitate posibilă. La recomandarea medicilor, a îndepărtat chirurgical aluniţa care avea formă neregulată şi o culoare închisă. Ulterior, a aflat că aceasta nu era canceroasă. "Am primit veşti bune, dermatologul m-a anunţat că celulele prelevate sunt normale". Dar chiar şi aşa, Stella spune că îşi retrage declaraţia iniţială.

Frumuseţe cu preţul sănătăţii

Pe acelaşi subiect

Tânăra din Statele Unite obişnuia să meargă la solar şi de trei ori pe săptămână, dorind bronzul perfect, relatează Daily Star. Acum recunoaşte că nu o interesau măsurile de precauţie pentru a rămâne şi sănătoasă, nu doar "frumoasă", cum se considera după şedinţele prelungite la solar. "Voi merge regulat la consultaţii, ca să verific dacă totul e în regulă", mai spune Stella.

Atenţie la aluniţele canceroase

Iarna aceasta, Nadia Popovici, o tânără cu origini româneşti care a devenit faimoasă în America datorită unei aluniţe, şi-a povestit experienţa pentru Observator. Era la un meci de hochei când a observat o aluniţă suspectă pe gâtul unui antrenor. L-a atenţionat, aşa că omul a fost la control din timp. Iar asta i-a salvat viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Mai bine mor decât să trăiesc urâtă". Spaima unei tinere din SUA, suspectă de cancer, după nenumărate vizite la solar