Antena Meniu Search
x

Galerie foto Groază după o depășire inconștientă. Trei oameni au murit într-un Trabant făcut scrum, spulberat de un VW T-Roc pe un drum din Germania

Scene de groază pe un drum din landul german Saxonia. Vineri după-amiază, trei persoane au murit într-un accident înfiorător, cel puțin două dintre victime sfârșind carbonizate într-un Trabant.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.09.2023, 14:38

Tragedia a avut loc la scurt timp după ora 14.00, pe autostrada B2, lângă Leipzig, în Germania. Din primele informații oferite de poliție, șoferul în vârstă de 64 de ani al unui VW T-Roc albastru, care se deplasa spre Zeitz, a încercat să depășească două camioane.

Doar că, din sens opus, se apropiau o Skoda și un vechi Trabant. 

"Skoda a reușit să evite mașina și s-a oprit. Trabantul din spate a încercat și el să ferească VW-ul, însă a fost în zadar, fiind izbit în plin", a declarat pentru Bild purtătorul de cuvânt al poliției, Therese Leverenz. 

Trei morți în Trabantul făcut scrum

Pe acelaşi subiect

Trabantul a luat imediat foc, iar scenele care au urmat sunt îngrozitoare. Doi dintre ocupanți au murit carbonizați. Poliția nu a putut spune încă dacă a treia persoană a fost aruncată din mașină sau a sfârșit în flăcări.

"Ancheta este încă în curs", a continuat Leverenz. 

Identitatea victimelor trebuie, de asemenea, clarificată. Persoana care a provocat accidentul a supraviețuit, fiind transportată la spital cu răni grave. 

Drumul a fost închis complet până seara pentru anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Groază după o depășire inconștientă. Trei oameni au murit într-un Trabant făcut scrum, spulberat de un VW T-Roc pe un drum din Germania